Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre fetiţa Elenei Băsescu

De Saturnia pe

Ce relaţie va avea micuţa Sofia Raisa cu bunicul Traian Băsescu

Ca o fecioară nărăvaşă cu ascendent în leu, micuţa Sofia Raisa va avea multă putere şi forţă interioară şi va folosi orice atu pentru a obţine ce vrea.
Cum zodia fecioară o va face destul de mofturoasă, fetiţa Elenei Băsescu îşi va şantaja, probabil, bunicul ori de câte ori are ocazia.
Cum Traian Băsescu are două fete va fi destul de obişnuit cu răsfăţata Sofia Raisa şi o va ajuta să obţină ceea ce vrea de la viaţă, şcoală, prieteni şi chiar în carieră.
Aşa cum şi-a sprijinit amebele fiice în demersurile profesionale, Traian Băsescu nu va obiecta dacă micuţa va alege o carieră în politică şi se va folosi de relaţiile pe care le are pentru a o ajuta să răzbată.
Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre fetiţa Elenei Băsescu

Ce semnificaţii au cele două nume alese de Elena Băsescu şi soţul ei

Raisa înseamnă, în ebraică, „trandafir”, în greacă „fără griji” şi în limbile slavone „preaiubită”, o combinaţie foarte potrivită pentru o nepoată de preşedinte.
Sofia este un nume destul de des întâlnit, ales pentru semnificaţia în limba greacă, unde înseamnă „înţelepciune”.
Având în vedere că s-a năcut sub un semn zodiacal răsfăţat şi mofturos, prin definiţie, fetiţa Elenei Băsescu va creşte convinsă că poartă nume antice, de zeităţi, în limbi nobile.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2