Giulia Anghelescu: „Ce s-a întâmplat va rămâne între mine şi Vlad.”

De Unica.ro pe

În ultima perioadă, în viaţa Giuliei au avut loc tot felul de evenimente.

Frumoasa animatoare de la postul de radio One FM a sărbătorit împlinirea a 25 de ani, a fost aleasă noua voce a trupei DJ Project şi s-a despărţit de Vlad Huidu (fratele celebrului cârcotaş), atunci când toată lumea vorbea despre o nuntă, preconizată a avea loc anul viitor.

Giulia a evitat să comenteze prea mult pe seama acestui subiect, dar, cine ştie, poate tu ai noroc şi reuşeşti să afli mai multe amănunte despre motivele care au dus la destrămarea relaţiei lor…

Dacă nu te-a „pasionat” viaţa sentimentală a Giuliei şi ţi-ai „orienta” întrebările spre alte capitole importante, cum ar fi job-ul de la radio sau noul proiect alături de băieţii de la DJ Project, Giulia ţi-a satisfăcut curiozitatea:

Daraba Adriana Raluca, Suceava:

Crezi că pentru faptul că eşti vedetă ai un avantaj în ceea ce priveşte postul de la radio?

Nicidecum… În momentul în care am ajuns să lucrez la radio eram de ceva timp în pauză cu muzica… Jobul de DJ a venit firesc şi într-un moment în care chiar nu mă aşteptam… Culmea e că mai sunt persoane care nici astăzi nu fac legătura între Giulia cea de pe scenă şi vocea de la radio…

Dorin, Cluj:

Dacă vin până la Bucureşti special pentru o întâlnire cu tine, ieşim la o cafea? Eşti suuuuper.

De ce nu?

Fasie Oana, Brăila:

Vei mai cânta şi solo sau doar cu cei de la DJ Project?

Momentan sunt extrem de ocupată cu concertele, înregistrările pentru un viitor album DJ Project, însă va veni momentul potrivit şi pentru un nou single Giulia. Acum îmi canalizez toată energia pe acest proiect.

Vasile Ionela Daniela, Ialomiţa:

Îţi plac manelele? Ai cânta vreodată acest gen de muzică?

Aş fi ipocrită să spun că la petreceri, mai spre dimineaţă, nu se întâmplă să mai dansez şi pe muzică ţigănească… Ba chiar am şi cântat într-un concert împreună cu Damian Drăghici & Brothers şi a fost fantastic…

Tolos Alina, Bucureşti:

De ce te-ai alăturat băieţilor de la DJ Project? Nu mai aveai succes în cariera solo?

Nu s-a pus problema succesului pe care îl aveam eu în cariera solo… A fost ideea potrivită la momentul potrivit… Gino, Maxx, Gabi Huiban şi Emil Burloi m-au întrebat dacă vreau şi am acceptat…

Mardale Andreea, Buzău:

Cum crezi că va evolua cariera ta ca solistă DJ Project?

Eu nu încerc să înlocuiesc pe nimeni, ci încerc să fiu eu alături de băieţi şi să facem lucruri senzaţionale împreună… Această colaborare înseamnă mult pentru mine şi sper să iasă aşa cum ne dorim.

Trandafir Marinela, Constanţa:

Cum te văd fanii DJ Project de când colaborezi cu ei?

Mulţi dintre fanii DJ Project m-au primit extraordinar de frumos, aşa cum şi fanii mei s-au bucurat că am făcut echipă cu Gino si Maxx.

Alexandra Andreea, Bistriţa:

Cum ai ajuns să colaborezi cu DJ Project?

Noi am mai cântat împreună la concerte şi când era Elena în trupă, eu eram fanul lor nr. 1, am colaborat pentru piesa „Prima noapte” şi aşa s-a ajuns la ideea DJ Project feat. Giulia.

Molnar Larisa, Timiş:

De ce te-ai despărţit de Vlad?

Subiectul acesta îl voi păstra doar pentru mine. S-au scris destul de multe pe această temă şi sincer nu aş dori să mai vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat va rămâne între mine şi Vlad.

Gheorghe Camelia, Prahova:

Dacă ar fi să apari cu una din piesele tale pe coloana sonoră a unui film, care ar fi acela?

„Serendipity”… un film mai vechi, dar extrem de frumos. Îl recomand!

Diana, Braşov:

Este adevărat că în timpul emisiunii „Dansez pentru tine” ai fost cu cel pentru care dansai, adică Andrei, un băiat de nota două mii? 

Nuuu! Și asta nu pentru că Andrei nu este un băiat drăgutz, ci pentru că pentru mine el este frăţiorul meu mai mic şi aşa va rămâne pentru totdeauna.

Săftoiu Monica, Brăila:

Eşti o persoană foarte simpatică! Te ascult mereu la One FM. Spune-mi, te rog, care crezi că sunt atuurile pentru a putea lucra în radio? Mi-ar plăcea foarte mult!

Mulţumesc frumos! Mie, de exemplu, îmi place enorm ceea ce fac; faptul că în fiecare dimineaţă mă trezesc cu aceeaşi poftă de radio mă face să mă bucur de fiecare moment petrecut în studioul ONE FM şi alături de colegii mei. Pentru a lucra în radio cred că trebuie să ai o voce frumoasă, să fii spontan, să fii natural şi, cel mai important, să îţi placă la nebunie să faci radio.

Câmpean Maria, Timiş:

La ce vârstă te vezi în rochia de mireasă? Îţi doreşti copii?

M-am visat de multe ori… însă aştept ca momentul potrivit să mă surprindă. Cât despre copii, normal că îmi doresc, însă va veni timpul şi pentru ei.

Albert Mona, Buzău:

Care este cel mai important lucru în viaţă?

Pentru mine cel mai important este să fac ceea ce-mi place, fie că sunt pe scenă sau la radio sau acasă.

Mihaela Petrea, Galaţi:

Ce te face fericită?

Sunt fericită când văd un copil zâmbind, când fac poze pescăruşilor, când mă plimb în parc, când stau cu persoanele dragi, când văd oamenii că se bucură la concertele mele şi lista poate continua. În general, mă face fericită orice moment pe care îl trăiesc şi asta pentru că orice clipă e importantă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro