George Burcea: „De față cu fetele, Andreea ne spune cuvinte urâte mie și Vivianei. Ce pot să fac?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 ianuarie 2022, 12:32

Anul 2022 a început cu un scandal monstru între George Burcea și Andreea Bălan. Deși sunt aproape doi ani de când s-au despărțit, conflictele dintre cei doi par să nu se mai termine. Recent, o nouă ceartă între ei s-a iscat din cauza faptului că Andreea nu l-ar lăsa pe Burcea să-și vadă fetițele, pe Ella și Clara. Actorul spune că solista îi răspunde la telefon foarte greu și că este împotriva întâlnirilor dintre actuala lui iubită, Viviana Sposub, și copile.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan). Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut.

Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu? Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii. Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva.

Citeşte şi: George Burcea, ironie despre Andreea Bălan. Nicoleta Dragne a reacționat la mesajul postat de actor

Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar în cazul meu cei doi copii și Viviana. Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plina de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc. Și asta doar că să-mi revin psihic și să-mi văd de treaba”, a declarat George Burcea pentru Click!

Citeşte şi: George Burcea, discurs instigator la violență împotriva femeilor. „Vă doresc capace în cap, asta meritați”

Pe de cealaltă parte, apropiații Andreei Bălan susțin că George Burcea nu a plătit pensia alimentară de doi ani, nu le aduce cadouri de sărbători fetelor și are un comportament nepotrivit.

George Burcea: „De față cu fetele, Andreea ne spune cuvinte urâte mie și  Vivianei. Ce pot să fac?”

„De Crăciun nu le-a cumpărat absolut nimic fetelor nici anul ăsta, nici anul trecut. (…) Când le ia pe fete le duce acasă la ea, lucru cu care eu nu sunt de acord deoarece Protecția Copilului nu a fost acolo și judecătorul nu a dat sentința încă. (…) Omul minte cu tot cu nerușinare, bea încontinuu și sigur se mai droghează, că altfel nu avea acea ieșire de violentă pe Instagram”, a spus o sursă apropiată anturajului Andreei Bălan, potrivit Click!

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!