Gabriela Cristea a apelat la ajutorul medicilor! Ce s-a întâmplat cu vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 august 2020, 12:01
Gabriela Cristea a ajuns pe mâinile medicilor și a făcut o serie de video-uri în care le-a explicat fanilor săi ce se întâmplă cu ea. 

Gabriela Cristea obișnuiește să își țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, fie că e vorba de evenimente fericite sau de momente mai puțin plăcute. De această dată, prezentatoare TV și-a anunțat urmăritorii, prin intermediul unor Insta Story-uri, că s-a lăsat pe mâinile medicilor.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

Vedeta s-a filmat în timp ce stătea pe patul unei clinici, cu masca de protecție pe față, așa cum cere legea în contextul pandemiei de COVID-19. Aceasta a ținut să își liniștească fanii și le-a spus că nu a pățit nimic grav, doar urmează niște proceduri de înfrumusețare.

Gabriela Cristea a apelat la ajutorul medicilor! Ce s-a întâmplat cu vedeta

„Dragilor, stați linișțiți, nu sunt la spital, nu mi s-a întâmplat nimic. Am venit să îmi fac crio. M-am apucat de proceduri, pentru că, dietă, dietă, dar mai trebuie să facem și altceva”, le-a transmis Gabriela Cristea celor care o urmăresc pe Instagram.

Chiar dacă a reușit să-și recapete silueta după cele două nașteri, prezentatoarea de televiziune vrea să arate și mai bine, de aceea a apelat la o procedură menită să o ajute să slăbească și mai mult.

Citește și: Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească după două nașteri fără pic de sport

„Toate măsurile de protecție sunt respectate, iar eu voi fi și mai slabă. A, și mi-am mai făcut și ceva la mână. Nu știu ce, radiofrecvență, sau ceva de genul ăsta. Să arătăm bine, să fim frumoase, să vină toamna frumos la noi”, a spus ea în Insta Story.

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!