Fuego are la bază o meserie absolut neașteptată pe care nu o mai poate practica

De Mădălina Manole, pe
Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști din România, însă, deși pare incredibil, meseria sa de bază nu are nicio legătură cu industria muzicală.

Fuego, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit abia acum care este meseria pentru care s-a pregătit ani de zile, însă pe care nu numai că nu a practicat-o niciodată, dar nici nu o mai poate practica vreodată deoarece a recunoscut că nu s-ar mai descurca: „Eu la bază sunt lăcătuș mecanic”, – a recunoscut Fuego în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, de la postul de televiziune Antena 1.

Fuego a reușit să surprindă pe toată lumea cu declarația sa pentru că nimeni nu s-ar fi așteptat ca un artist atât de talentat ca el, care pe deasupra pictează impresionant, să fie la bază… lăcătuș mecanic, o meserie care nu are nici cea mai mică tangență cu arta.

Fuego s-a născut pe data 23 august 1976, la Turda. A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice și a fost actor la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești. A devenit cunoscut grație colaborării de excepție cu Irina Loghin, dar și grație vocii sale deosebite, artistul interpretând atât melodii de muzică ușoară, cât și colinde. Fuego a câștigat o serie de premii importante, de-a lungul carierei sale, participând la festivaluri de renume din țara noastră.

Citește și – Mircea Radu, mesaj cutremurător la împlinirea vârstei de 50 de ani: „Știu cum e cu moartea” 

Citește și – Cătălin Botezatu, declarații controversate: ”M-au atras femeile cu probleme” 

Sursă foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!