10 fotografii cu actorul Paul Walker. Cât de sexy era!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

„Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Out Worldwide.
El era pasager în maşina condusa de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Suntem uimiţi şi întristaţi de această veste…”. Acesta a fost mesajul pe care l-au postat oamenii din echipa actorului la doar câteva ore după decesul acestuia.

În vârstă de 40 de ani, Paul Walker a devenit cunoscut datorită rolului pe care l-a jucat în seria „The Fast and The Furious”, dar a mai jucat și în filme precum „Highway to Heaven”, „Throb” sau „Tânăr şi neliniştit”. Începând din 1998 primeşte tot mai multe roluri în filme: „Varsity Blues” (1999), „The Skulls” (2000), Timeline (2003), „Flags of Our Fathers” (2006).

Frumos, talentat și pasionat

Acestea sunt trei dintre cele mai potrivite trei cuvinte care-l pot caracteriza pe Paul Walker. Actorul era, culmea, pasionat de mașinile puternice, de biologia marină și de surf. În plus, sub conducerea lui Ricardo „Franjinha“ Miller, Paul Walker a devenit fericitul posesor al unei centuri maro în Jiu-Jitsu brazilian.

10 fotografii cu actorul Paul Walker. Cât de sexy era!

DIn 2006 era membru activ în consiliul de administrație al „The Billfish Foundation“, organizație care militează pentru ocrotirea speciilor de pești oceanici, iar în martie 2010 a mers în Chile pentru a le ajuta pe victimele cutremurului de 8.8 grade, care a avut loc în februarie.

Pasiunea pentru mașini l-a adus de foarte multe ori la linia de start a concursurilor de gen, unul binecunoscut este „Redline Time Attack“. În plus, majoritatea cascadoriilor din „2 Fast 2 Furious” și le-a făcut singur cu mașina personală, un Nissan Skyline.

Iată mai jos o serie de 10 fotografii cu actorul Paul Walker!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!