Fostul impresar al lui Benone Sinulescu face acuzații grave la adresa soției artistului

De Unica.ro, pe

În cursul zilei de 8 iulie 2021, Benone Sinulescu (84 de ani) ar fi fost găsit inconștient în casă. Ionuț Pavel, fostul lui impresar, a acuzat-o pe soția solistului fiindcă a decis să îl interneze într-un centru paleativ, nu într-un spital.

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu face acuzații grave la adresa soției artistului

Intrat virtual în direct în emisiunea La Măruță, Ionuț a declarat: „Vestea bună este că viața lui Benone Sinulescu a fost salvată. În clipa de față, noi am căutat și am ajuns să discutăm cu domnul Arafat, care s-a pus la dispoziția noastră și a încercat să ne ajute cu contactul cu mai mulți specialiști din România.

S-a ajuns la vechiul medic cardiolog al domnului Benone Sinulescu, care stabilise mai multe probleme pe care le are maestrul. Cea mai mare problemă, de fapt asta cauzează starea aceasta a lui, este că o arteră care hrănește creierul este 80% astupată și o arteră coronară e aproape astupată. El trebuie operat de urgență.

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu face acuzații grave la adresa soției artistului

Numai că, se încearcă de 24 de ore aducerea lui la Timișoara pentru a fi operat, dar, și este prima dată când o spun pentru că am încercat să o protejez, dar din clipa asta nu mai pot, soția dânsului se opune tuturor celor din acest departament de situații de urgență să fie dus la Timișoara.

Spune că a luat legătura cu nu știu ce clinică din străinătate. Păi, tot ei trebuie să o ajute să îl ducă acolo, dacă a luat legătura cu o clinică din străinătate. Este a doua oară când dânsa se pune paravan. Nu știu ce să cred. (…)

În ultima oră l-a refuzat și pe domnul Arafat, care i-a pus la dispoziție cei mai buni specialiști din domeniu. În clipa de față este lăsat în salon la Arad, în starea în care este acum. Astăzi am discutat cu cei mai buni medici din România.

Citește și:

Momente grele pentru Benone Sinulescu. Artistul a fost găsit inconștient în casă

Irina Loghin nu a mai vorbit cu Benone Sinulescu de doi ani. Ce spune solista despre soția artistului

Nu înțeleg această îndărătnicie pe care o are soția. Deja nu-l mai protejează pe el. (…) Noi [el și Elena Sinulescu] nu mai comunicăm de circa 3 luni, 3 luni și jumătate, am avut mici divergențe, iar cam de o lună dânsa i-a luat telefoanele maestrului. (…)

Bolile sunt cauzate de faptul că el nu are o îngrijire așa cum trebuie. Când a ajuns la spitalul din Arad era total deshidratat, a trebuit să fie echilibrat electrolitic, iar în clipa de față, după 3-4 ore, era deja pe picioare, ce poate să ne spună toată treaba asta?”.

Contactată de echipa emisiunii TV, soția artistului a declarat: „Îmi doresc discreție totală. Nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să-i respectăm suferința. Când va fi cazul și se va face mai bine, o să vorbiți chiar cu el.

Deocamdată nu dau nicio reacție la presă. Și-așa s-au dat informații eronate și eu nu mai doresc să intru în polemici, am alte preocupări. Mă interesează starea lui de sănătate și atât. Se simte mai bine, atât pot să vă spun”.

„În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de a nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și, în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital”, a mai explicat Elena Sinulescu recent.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!