Fostul soț al Maiei Morgenstern, despre relația cu actrița: „Despărțirea nu se încheie chiar în momentul divorțului”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 mai 2022, 12:20

Maia Morgenstern (60 de ani) și actorul Claudiu Istodor (61 de ani) s-au cunoscut în urmă cu 40 de ani și au împreună un băiat, pe Tudor Istodor (37 de ani). Maia și Claudiu au fost căsătoriți între anii 1983-1999, iar apoi fiecare și-a văzut de viața lui.

Cei doi au continuat să joace împreună în diverse producții televizate și au o legătură specială, chiar dacă sunt despărțiți de 21 de ani și de-a lungul timpului au trecut prin diverse greutăți.

Relația cu Maia e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă, în sensul că ne spunem lucruri mai fără menajamente despre ce avem de lucru. Am ajuns uneori și la mici conflicte, care s-au terminat în aceeași zi, evident, nu aveau de ce să dureze. Relația cu Maia e foarte bună.

Nu am fost tot timpul în relații bune, am avut evident și relații proaste, rele. Am trecut printr-un divorț, și asta e greu de dus, mai ales după 14 ani de trăit împreună, cu un copil de 13 ani. Iar despărțirea nu se încheie chiar în momentul semnării actelor, a separării efective, mai trece ceva vreme până când legăturile să se taie de tot. Poate că asta nu se întâmplă total niciodată, de fapt. Despre cum am ajuns la divorț nu vreau să vă spun, e ceva ce ține de intimitatea noastră și atât  – spunea Claudiu Istodor, în urmă cu ceva timp, potrivit viva.ro.

Maia Morgenstern mai are două fete – pe Eva Lea Cabiria (23 de ani), din relația cu actorul Demeter Andraș și pe Ana Isadora (19 ani), din mariajul Maiei cu medicul Dumitru Bălățeanu.

Fostul soț al Maiei Morgenstern, despre relația  cu actrița: „Despărțirea nu se încheie chiar în momentul divorțului”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!