Florin Ristei și Naomi Hedman, apariție de senzație la nunta lui Dani Oțil. Detaliul care a atras atenția asupra lor

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 17:37
Florin Ristei și Naomi Hedman au avut o apariție spectaculoasă la petrecerea de nuntă a lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. 

Îmbrăcați casual-elegant, cei doi au participat la garden party și au atras atenția tuturor invitaților. Ceea ce a remarcat toată lumea a fost un mare inel de logodnă pe degetul lui Naomi, așa că zvonurile unei eventuale nunți au apărut deja.

S-au logodit Florin Ristei și Naomi Hedman?

„Acesta este inelul?”, „Inelul de logodnă…Felicitări”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care admiratorii le-au lăsat.

Deși fanii i-au mai întrebat pe rețelele sociale dacă s-au logodit, niciunul dintre ei nu a vorbit până acum despre acest subiect.

Florin Ristei și Naomi Hedman, apariție de senzație la nunta lui Dani Oțil. Detaliul care a atras atenția asupra lor

Cei doi s-au cunoscut pe platourile emisiunii X Factor, unde Ristei făcea parte din juriu, iar Naomi a participat ca și concurentă. „(Relația) ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei, după ce au recunoscut că formează un cuplu.

Ristei și Naomi împărtășesc aproape totul cu fanii lor, prin intermediul rețelelor de socializare, unde publică des imagini cu momentele frumoase pe care le trăiesc.

Citește și – Cine va prezenta Sezonul 4 al show-ului “Asia Express”

Citește și – Asia Express continuă! Primele informații oficiale despre noul sezon

Citește și – O angajată Microsoft a recunoscut că a întreținut relații intime cu Bill Gates timp de mai mulți ani

Citește și – Cine au fost nașii de cununie ai cuplului Dani Oțil – Gabriela Prisăcariu

Citește și – Andreea Raicu, poză nud Instagram: „Mai sunt și altele. Să le postăm… ?” 

Cine este Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei

Naomi Hedman este cântăreață și vedetă TV, născută și crescută în Marea Britanie. În 2016, Naomi a participat la un reality-show matrimonial, denumit „Ex on the beach”. Formatul show-ului presuspunea găsirea unui partener care poate alege dacă își dorește să se implice într-o relație nouă sau să se reîmpace cu fostul/fosta iubit/iubită.

Citește gratuit ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI

La vremea aceea, Naomi a făcut furori printre concurenții de sex masculin și a stârnit invidia celorlalte domnișoare din emisiune. Ea Naomi s-ar fi și îndrăgostit de unul dintre concurenți, iar controversele au început când fosta iubită a acestuia a intrat în emisiune. Se pare chiar că Naomi s-a luat la harță, în direct la TV, cu fosta iubită a celui care i-a picat cu tronc.

Foto – Instagram/Fristei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!