Florin Piersic Jr., despre relația cu tatăl său: „Există undeva o ruptură, care nu poate fi cusută niciodată”

De Unica.ro, pe

Florin Piersic Jr. (53 de ani) a dezvăluit în emisiunea Marius Tucă Show! câteva lucruri mai puțin cunoscute de public legate de relația pe care o are cu tatăl său, Florin Piersic. De-a lungul anilor, fiul marelui Piersic a reușit să se desprindă de umbra tatălui său și să devină o personalitate notabilă în lumea filmului și a teatrului românesc, remarcându-se ca un regizor, scenarist, producător și actor de succes.

Piersic Jr. a mărturisit că a avut mereu o relație complicată cu tatăl său, cei doi fiind firi diferite și caractere extrem de complexe. Fiul lui Florin Piersic i-a povestit lui Marius Tucă un episod în care s-a dus să-i facă o surpriză tatălui său, iar marele actor a avut o reacție cu totul neașteptată.

Citeşte şi: Dani Oțil și Mihai Bobonete, de nerecunoscut într-o poză din tinerețe. Cum au reacționat fanii când i-au văzut

Citeşte şi: Maye Musk, mama lui Elon Musk, în costum de baie pe coperta revistei Sports Illustrated, la 74 de ani

Citeşte şi: Britney Spears, criticată dur pentru un material sexy postat în online la trei zile după anunțul pierderii sarcinii

Citeşte şi: Cristina Belciu, prima reacție după ce Cristian Boureanu a fost fotografiat în compania fostei logodnice

În pandemie am avut un spectacol la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză.

Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… – a dezvăluit Piersic Jr.

Regizorul spune că între el și actor s-a produs o ruptură ce nu poate fi remediată niciodată.

Florin Piersic Jr., despre relația cu tatăl său: „Există undeva o ruptură, care nu poate fi cusută niciodată”

Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine… Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală.

E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!