Fiul lui Kamara a făcut primul transplant de celule stem

De Unica.ro, pe
Kamara și fosta lui soție și-au dus băiețelul la un spital din Turcia pentru primul transplant de celule stem. Leon are cinci ani și, în ziua când s-a născut, a făcut un stop cardio-respirator. De aici au pornit o mulțime de probleme, micuțul fiind diagnosticat cu paralizie cerebrală. 

”Aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti, prin cezariană în ziua respectivă. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană şi apoi nu l-au pus nici la incubator şi a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ”, declara Kamara.

Conform libertatea.ro, Leon se folosește doar de un braț, poartă pampers și cântărește numai 10 kilograme la cinci ani, el având nevoie de supraveghere permanentă.

Fiul lui Kamara a făcut primul transplant de celule stem

Spre bucuria părinților, Leon a făcut, zilele trecute, un pas important spre recuperare: un transplant de celule stem. „Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui și să descopere bucuriile vârstei lui. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune și cu o contribuție la cazul lui Leon. Vă dorim tot ce e mai bun”, a scris Kamara pe rețelele sociale, unde a publicat și imagini cu micuțul pe un pat de spital.

Fiul lui Kamara a făcut primul transplant de celule stem

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!