E femeie sau bărbat? Uite cum a ajuns din cauza operaţiilor estetice!

De Erika Chivu, pe

Această vedetă din SUA a făcut atâtea operaţii estetice încât nu mai ştii dacă e femeie sau un bărbat travestit. Ei bine, e femeie şi e foarte mândră de aspectul ei.
Vedeta se numeşte Angela Raiola, dar este cunoscută după porecla „Big Ang”. Ea a devenit faimoasă datorită reality-show-ului „Mob Wives”, care urmărea viaţa unor soţii de mafioţi din SUA.
Cu un asemenea aspect, Big Ang nu putea să nu se facă remarcată, având în vedere că toate colegele de emisiune arătau normal.
Acum, femeia are propriul ei reality show, care se numeşte chiar „Big Ang”. Ea este nepoata cunoscutului mafiot Salvatore Lombardi, unul din capii familiei clanului Genovese, implicat în multe activităţi ilegale.
big ang
Chiar şi aşa, Angela a primit camerele de filmat în viaţa ei şi ca să arate mai bine a pelat la mai multe operaţii estetice.
După cum se vede, efectul a fost cel opus. Cu silicoane enorme, buze mult prea groase şi un nas vizibil operat, Big Ang arată atât de ciudat încât ţi-e greu să crezi că este femeie şi nu un travestit.
Vezi şi poveşti incredibile cu şi despre silicoane!
big ang

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!