Felix Baumgartner, reacție la o ținută purtată recent de Mihaela Rădulescu. Cum s-a îmbrăcat prezentatoarea TV

De Unica.ro, pe
Mihaela Rădulescu (51 ani) se află în această perioadă în România, unde filmează pentru emisiunea "Ferma". Vedeta și-a lăsat iubitul acasă, în Monaco, dar Felix Baumgartner (51 ani) îi urmărește îndeaproape activitatea, pe rețelele de socializare. 

Zilele trecute, spre amuzamentul celor peste cinci sute de mii de urmăritori ai Mihaelei Rădulescu, de pe Instagram, Felix i-a comentat iubitei lui o ținută.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni military și un tricou alb, Mihaela fusese surprinsă la filmări, undeva într-o pădure. Ceea ce nu au observat fanii ei, dar a observat imediat Felix, a fost tricoul pe care vedeta TV îl purta. Și mai precis, mesajul de pe tricou.

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu și Felix BaumgartnerIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

„I only sleep with the best” (n.r. Nu mă culc decât cu cel mai bun), scria pe tricoul vedetei, iar Felix i-a spus imediat că îi place mult acel tricou.

Peste 3.000 de oameni au apreciat fotografia publicată de prezentatoarea TV, iar o parte dintre aceștia i-au apreciat ulterior și comentariul lui Felix.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună din 2014 și reușesc să-și mențină relația chiar și la distanță, când românca vine în țară pentru diverse proiecte TV.

Vezi mai multe imagini cu cei doi în galeria foto! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!