Feli vorbește despre copilărie: „Eram o drama-queen de mică”

De Mădălina Manole pe
Feli Donose și-a deschis sufletul în fața tuturor. Îndrăgita artistă a vorbit despre copilăria sa cu multă emoție, dezvăluind amintiri haioase din aceea perioadă.

Feli Donose, în vârstă de 33 de ani, este o mămică fericită și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său. În plus, se bucură de succes în cariera artistică, aspect pe care și l-a dorit încă din copilărie: „Vă povesteam cum atunci când eram mică desenam toți pereții, mai știți? Câte culori și câte versuri de dragoste bacoviene scrise înainte cu mult de a simți ce înseamnă și cât de frumoasă este, de fapt, dragostea! Eram o Feli drama-queen de mică!

Feli Donose- copilarie

Îmi amintesc cum dădeam concerte în spatele blocului și cântam atât de tare, încât tanti Marcela de la bloc urla la noi”Hai fiecare la scara lui!” de minim 5 ori pe zi! Noi bineînțeles că nu o ascultam așa că primeam „surprize” de pungi cu apă „de nicăieri”, adică etajul 1-geamul de la bucătărie la care stătea tanti Marcela ascultându-ne totuși, cântând un concert full din repertoriul trupei Genius, înainte să treacă la acțiune. Foarte multe amintiri am legate de muzică și frică mamei în copilăria mea! Mama, dragă de ea!”, – a scris Feli Donose pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO