EXCLUSIV Mihai Călin, despre ingredientele de bază ale unei căsnicii fericite

De Raluca Vițu, pe

Mihai Călin (52 de ani) face parte dintre actorii pe care nu ai cum să nu-i îndrăgești. Este unul dintre protagoniștii serialului “Adela”, iar vara aceasta a adăugat în palmaresul său premiul pentru “Cel mai bun actor român”, acordat în cadrul Galei Premiilor Gopo 2021, pentru rolul “Nicu Holban” din filmul „5 Minute”.

Actorul are o carieră în teatru, film și televiziune de peste două decenii și a jucat pe aceeași scenă cu personalități uriașe din domeniu. Mihai Călin a ajuns la inimile publicului prin talent, sinceritate, charismă și prin capacitatea de a-i face pe privitori să observe, prin rolurile pe care le interpretează, altfel de perspective ale vieții.

Unica a stat de vorbă cu Mihai Călin și a aflat câteva lucruri interesante despre viața sa personală, subiect pe care nu îl aduce foarte des în atenția publicului.

Care sunt ingredientele de bază ale unei căsnicii fericite ce, în cazul tău, durează  de 18 ani?

Prietenia, zone comune pe care le ai, discuţii şi conversatii despre tot. Soția e persoana pe care o iubeşti, dar şi tovarăşul tău de viaţă. Prietenul tău cel mai bun, adică al meu.

Care este cea mai romantică surpriză pe care i-ai făcut-o soției?

Nu ştiu dacă e cea mai romantică surpriză, dar acum câţiva ani am hotărât brusc şi am plecat de pe o zi pe alta de Revelion la Valencia, trei zile, împreună cu ea şi cu fiul nostru. Ne place mult să călătorim.

Citeşte şi: Ce familie frumoasă are Mihai Călin! Copilul îi seamănă perfect

Matei ți-a moștenit talentul? Ți-ar plăcea să-ți calce pe urme?

Nu ştiu dacă există aşa ceva, moştenirea talentului, nu prea cred. Nu, nu vrea să fie actor, deocamdată e într-o zonă în care caută încă. I-ar plăcea să fie regizor de film, dar e importantă pentru el căutarea aceasta a pasiunii.

Care este cel mai important sfat pe care i l-ai dat fiului tău?

I-am dat câteva sfaturi, aşa cum am primit şi eu de la tatăl meu : în primul rând să fie bun în ceea ce face, ca să nu depindă de nimeni. I-am spus că trebuie să ai valoare în ceea ce faci şi să muncesti, chiar dacă eşti artist, medic, mecanic auto sau sudor. Important e să fii bun în ceea ce faci, să te dedici acelui lucru şi sa îl faci cu plăcere. Alt sfat pe care i l-am dat a fost să fie bun cu oamenii, să ajute oamenii din jurul lui.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!