Exclusiv. Giulia a vorbit despre căsnicie şi a recunoscut care este cea mai mare frică a sa

De Mădălina Manole pe
Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu sunt împreună de 12 ani şi, deşi recunosc că relaţia lor a trecut prin urcuşuri şi coborâşuri, toate au fost doar încercări menite să le consolideze şi mai tare dragostea.

Giulia şi Vlad au împreună doi copii: o fetiţă de 5 ani, pe nume Antonia Sabina, şi un băieţel de 2 ani, Eduard Mikael.

“Suntem o familie frumoasă şi unită. Relaţia cu Vlad este ok, nici vorba să ne certăm sau să  divorţăm. Avem o viaţă de familie plină şi solicitantă. Ne-ar trebui ca ziua să aibă 36 de ore să avem timp să facem tot ce ne dorim.” – a declarat Giulia Anghelescu pentru Unica.

Artista se declara o femeie puternică şi foarte optimistă, astfel încât nimic nu o poate doborî: “În prezent nimic nu mă mai face să sufăr şi nimic nu mă mai face să plâng. Sunt o persoană pozitivă şi orice mi se întâmplă rău, îl iau ca pe o lecţie de învăţat.”

giulia anghelescu

Cu toate astea, însă, Giulia recunoaşte că are o frică foarte mare pe care nu ştie cum să o înfrângă: “Mi-e frică rău de păianjeni şi de gândăci. Sunt arahnofobă. Însă, am observat că după ce l-am născut pe băieţel mi s-au dezvoltat nişte frici noi. Acum mi-e frică să zbor cu avionul şi singura explicaţie pe care o găsesc este că sentimentul matern este atât de puternic, încât îmi este frică să nu mi se întâmple ceva. Mi-aş dori să rămân sănătoasă pentru copiii mei.”

Citeşte şi – Giulia Anghelescu, despre relația cu soțul ei: “Fantezia noastră maximă este că poate ne întâlnim în dormitor!”

Citeşte şi – Ce a făcut Giulia Anghelescu după ce a aflat că o înșală iubitul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO