Elena Gheorghe și 11 membri ai familiei, confirmați cu COVID-19. Cum se simte artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 28 octombrie 2021, 16:06

Elena Gheorghe a lipsit o perioadă bună de timp din mediul online, îngrijorându-și fanii. Artista a postat la jumătatea săptămânii trecute pe pagina sa de Instagram un mesaj prin care anunța că familia ei se confruntă cu anumite probleme de sănătate, dar nu a dat detalii despre situație.

„Dragii mei, mulțumesc din suflet pentru mesaje și pentru faptul că îmi simțiți lipsa. În curând voi reveni aici în online, deocamdată sunt încă implicată trup și suflet în problemele de sănătate ale familiei mele. Este o perioadă grea, dar cu ajutorul Lui Dumnezeu vom trece peste. Sănătate tuturor! Vă îmbrățișez pe toți!”, a spus Elena Gheorghe, în urmă cu câteva zile,  într-un Insta Story.

Citeşte şi: Un român, obligat la locul de muncă să se vaccineze anti-COVID-19, a băut o ladă de bere pentru a elimina serul din corp

Acum, artista a revenit cu noi lămuriri legate de probleme de sănătate pe care familia ei le are. Se pare că atât ea, cât și cei 11 mambrii ai familiei, au COVID-19.

„Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a acceptă tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost «asistență» de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane.

Citeşte şi: De ce nu și-a schimbat Elena Gheorghe numele după căsătorie. „Treaba asta nu am vrut-o neapărat eu”

Și cu ceilalți dar și cu medici, asistenți și va împărtășesc experiență mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțîn din păcate, sunt foarte mulți”, a scris Elena Gheorghe, într-un mesaj pe pagina sa de Instagram.

Apoi, artista a vorbit despre greutățile întâmpinate pe parcursul bolii și despre lipsurile din sistemul medical românesc.

Elena Gheorghe și 11 membri ai familiei, confirmați cu COVID-19. Cum se simte artista

“Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu va spun asta pentru că am văzut la televizor ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam că să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul minții iar saturatia lui era din ce în ce mai mică.

Citeşte şi: Elena Gheorghe, despre al treilea copil: „Îl așteptăm cu brațele deschise!”

După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a două oară căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc… apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursa pe viață și pe moarte la propriu să găsim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în România (cel puțin la momentul acela) iar timpul era scurt trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul Lui l-am găsit după 2 zile de căutări prin niște oameni minunați cărora le vom fi recunoscători mereu. 

Acum ne recuperăm fizic, dar mai ales psihic pentru că n-a fost ușor dar mulțumim mereu că ne-a fost dat să întâlnim îngeri care au venit să ne salveze ”,  a completat artista.

Foto –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!