Vedetele care duc dorul partenerilor aflaţi în puşcărie

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 17:47

În timp ce Maria Marinescu şi Bianca Brad suferă de dorul partenerilor lor de viaţă, care ispăşesc pedepse cu închisoarea în alte ţări din cauza problemelor cu legea, o altă vedetă s-ar putea afla în aceeaşi situaţie.
Este vorba despre Sanda Ladoşi, al cărei soţ a fost reţinut la începutul lunii pentru evaziune fiscală şi aşteaptă decizia magistraţilor. Pentru a scăpa de un trecut asemănător, şi Andreea Spătaru, a fugit cu iubitul ei, Sorin – certat cu legea din România, în „ţara tuturor posibilităţilor”.

Bianca Brad trece printr-o perioadă de coşmar, după ce Aurel Frăţilă, tatăl copilului ei, a fost extrădat în Statele Unite ale Americii, unde ispăşeşte o pedeapsă cu închisoarea, pentru trafic de arme, în cea mai dură puşcărie din lume. Aurel Frăţilă (41 de ani) este acuzat că a comercializat în Iran echipamente pentru avioane, care pot fi montate şi pe aparate civile, dar şi militare. Astfel, Aurel Frăţilă a intrat în atenţia autorităţilor judiciare americane, care au cerut sprijinul autorităţilor de la Bucureşti, având în vedere afacerile derulate de român prin firmele sale.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!