Dorel Vișan, afirmații controversate legate de pandemie: „Ce-i cu COVID-ul, de unde vine? Cine l-a făcut? Din ce l-aţi făcut?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 ianuarie 2021, 10:51

Actorul Dorel Vişan (83 de ani) a făcut recent o serie de declarații controversate legate de pandemia de COVID-19.

În cadrul unui interviu acordat publicației cluj24.ro, marele actor spune că virusul SARS-CoV-2 a fost creat în laborator, că femeile vor fi sterile în anul 2035, iar extratereştrii vor reveni pe Pământ pentru a reface viaţa.

Dorel Vişan  a fost întrebat dacă virusul a fost creat în laborator, iar răspunsul lui a fost cert: „Precis! Şi cred că e alimentat în continuare. Acum vor câştiga câteva zeci de miliarde după vaccin şi boala va merge mai departe”.

Citeşte și: Ce spune Raed Arafat despre persoanele care vor refuza vaccinul anti-COVID-19

Despre vaccinaul anti-COVID-19, actorul consideră că este inutil și că SARS-CoV-2 va continua să facă victime și după vaccinarea populației.

„După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc. Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru –cum s-a întâmplat şi în alte epoci-, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta”, a spus artistul, explicând apoi că prin „străini” se referă la extratereștrii.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Dorel Vișan crede că soluția este găsirea sursei virusului pandemic, iar nimeni nu se întreabă de unde a “apărut”.

„Ai văzut că nimeni nu lucrează decât la efect, nimeni nu lucrează la cauză. Orice lucru şi orice fenomen –asta e legea fundamentală a naturii, a lui Dumnezeu- are o cauză. Dacă-i distrugi cauza, efectul se distruge singur. Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? Din ce l-aţi făcut? De ce l-aţi făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă, cu oxigen”, a adăugat actorul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!