DJ Wanda se relaxează într-o vacanță exotică în Thailanda

De Unica.ro, pe
DJ Wanda se relaxează pe exotica insulă Koh Samui din Thailanda, unde a fost protagonista unei ședințe foto în costume de baie. Intră în galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu ea! 

DJ Wanda i-a uimit pe turiștii care s-au cazat în același resort cu numărul uluitor de tatuaje pe care le-a realizat de-a lungul timpului. Cel mai apreciate au fost dragonul de pe talie, trandafirii de pe gât și de pe pumni, precum și gheișa de pe braț.

Toate aceste tatuaje reprezintă câte o poveste din viața ei.

Dragonul de pe talie i-a fost desenat în Los Angeles de celebra Kat von D, cea mai renumită tatuatoare din lume, în salonul căreia Wanda a urmat un curs de inițiere. Dragonul reprezintă semnul său în zodiacul chinezesc.

DJ Wanda se relaxează într-o vacanță exotică în Thailanda

Trandafirii de pe pumni și de pe gât au fost realizați în cinci ore. Ei reprezintă simbolul renașterii și înfloririi spirituale, de care vedeta a și avut parte în ultimele luni.

Gheișa de pe braț este, de fapt, un autoportret și o reprezintă pe Wanda copil, ea având aceeași coafură și ochelari ca și vedeta, un look devenit celebru în showbiz-ul autohton.

Vezi și – Adevăr sau Provocare cu DJ Wanda

DJ Wanda se află într-o vacanță mai lungă în Asia, unde a descoperit metropola cosmopolită Singapore, pitorescul Siam Reap din Cambodgia și templele acestuia. De asemenea, din itinerarul ei nu a lipsit fascinantul Bangkok, cu viața de noapte atât de apreciată de turiștii din întreaga lume.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro