Dieta Cameliei Șucu. La ce trucuri apelează pentru a-și menține silueta la 57 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 noiembrie 2022, 12:57

Camelia Șucu a dezvăluit regimul alimentar pe care îl urmează pentru a avea o siluetă de invidiat.

Fosta soție a omului de afaceri Dan Șucu are 57 de ani, dar nu îi arată. Ea se menține de ani buni într-o formă fizică excelentă cu ajutorul respectării unor principii culinare stricte.

Cum se menține Camelia Șucu în formă, la 57 de ani

Camelia Șucu a dezvăluit că, de-a lungul timpului, a testat diverse diete și cure de slăbire, însă nu a funcționat nimic. Afacerista are norocul că a moștenit un metabolism bun, însă are mare grijă la modul în care se hrănește, iar sportul face și el parte din rutina Cameliei Șucu.

Dieta Cameliei Șucu. Ce trucuri pentru a-și menține silueta la 57 de aniIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Adaptez sportul vârstei și nevoilor mele!”

Am ținut diete, toate nebuniile posibile în tinerețe, mai ales în adolescența mea. Am avut noroc cu un metabolism bun, îl am în continuare. Cui îi place adrenalina are noroc de o siluetă ok. În afară de adrenalină, însă, îmi place foarte mult să mă mișc, îmi place sportul, îl adaptez vârstei mele și nevoilor mele.

Citeşte şi: Camelia Şucu: „Lecţii de viaţă de la fetele mele”

Citeşte şi: Camelia Șucu face detox echilibrat: “Detoxul nu trebuie făcut cu obiectivul de a slăbi.”

Citeşte şi: Camelia Şucu: Femeia care nu oboseşte niciodată!

Citeşte şi: Camelia Şucu: Să conduci o firmă în criză seamănă cu medicina

Am grijă de mine, îmi place prevenția, să mă informez despre medicina integrativă, cum te ajută suplimentele, tot ce poți să iei pe gură sau intravenos, cum te ajută sportul în aer liber, greutățile – a explicat Camelia Șucu, pentru click.ro.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

Camelia Șucu, adepta postului intermitent: „Trebuie să fii sănătos la trup și la minte!”

Fosta soție a lui Dan Șucu a exemplificat concret în ce constă rutina ei alimentară. Camelia Șucu spune că pentru ea funcționează foarte bine postul intermitent, care o ajută atât la menținerea unei greutăți constante, dar contribuie și la echilibrul emoțional.

Eu nu mănânc seara, cam după 7 jumătate. Mai mi se întâmplă câteodată să mai ies la mese seara, dar rar. Beau ceai, nu mănânc nici dimineața și nici seara. Am două sau trei mese, dar doar în intervalul 12-20.

Acest intermitent fasting pe mine m-a ajutat foarte mult, echilibrează kilogramele, pofta de dulce, de sărat și echilibrează și sistemul hormonal. Eu sunt foarte mulțumită cum sunt ca sănătate și fizic la 57 de ani! Trebuie să fii sănătos la trup și la minte! – a dezvăluit Camelia Șucu.

Camelia Șucu și curele de detoxifiere

Când nu reușește să respecte planul alimentar propus, Camelia Șucu apelează la o cure de detoxifiere ce constau în împachetări cu alge proaspete și alte diverse terapii și tratament pe bază de plante. În urma acestor terapii, efectele sunt imediat vizibile și, spune Camelia Șucu, sunt excepționale.

Evident că sunt adepta unei alimentații sănătoase, cât mai enzimatice posibil, zilnic, ca stil de viață. Însă atunci când nu este posibil să ne hrănim așa cum ar trebui în fiecare zi, detoxifierea, adică repaosul binemeritat pe care-l dăm unui organism obosit să proceseze și să lupte singur cu toxinele din ceea ce respirăm sau ingerăm, este mai mult decât binevenită.

Cred că aceste perioade scurte, de 5, 7 sau 10 zile, fac bine organismului, care se vitaminizează, se relaxează și începe să elimine mai ușor și poate în cantitate mai mare toxinele. Pur și simplu te simți mai ușor, mai energic, pielea strălucește. Efectele sunt palpabile, vizibile, nu pot fi ignorate – a explicat afacerista, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!