Diana Bulimar a pozat topless. De ce a luat fosta gimnastă această decizie

De Unica.ro, pe

Diana Bulimar (25 ani), fosta gimnastă de talie mondială, a postat pe rețelele de socializare o poză cu totul neașteptată. Sportiva s-a fotografiat topless și a făcut publică imaginea postând-o pe conturile ei de socializare. În fotografie, Diana Bulimar poartă doar o pereche de blugi și nimic mai mult.

Diana a explicat în dreptul fotografiei că de acum înainte vor mai fi astfel de apariții cu ea, în ipostaze cât mai “raw, cât mai simple” pentru a atrage un semnal de alarmă cu privire la bullying-ul fizic și psihic.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Diana Bulimar a pozat topless. De ce a luat fosta gimnastă această decizie

„Blue baby💙 În următoarea săptămână pe profilul meu se vor afișa astfel de poze, cât mai raw, cât mai simple, cât mai eu. Aș vrea cu fiecare postare, în ordire cronologică, să creez o poveste, a mea și să vorbim ceva mai mult atât despre bullying-ul fizic cât și cel psihic, venind atât din partea social media-ului dar și din așteptările noastre de la noi din cauza standardelor societății”, a scris Diana Bulimar în dreptul imaginii.

Citeşte şi: Diana Bulimar a avut probleme la Exatlon: „Nu au vrut să ne dea absolut nimic”

Diana Bulimar a început să facă gimnastică de la vârsta de 4 ani. Sportiva a fost dublă medaliată olimpică și dublă campioană europeană, dar în 2016 a decis să se retragă din lumea sportului, din cauza mai multor accidentări.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro