Designerul Stephan Pelger a fost bătut într-un club de la Cannes

De Oana Savin, pe
Designerul român Stephan Pelger a fost bătut crunt, luni dimineață, în unul din cele mai exclusiviste cluburi de la Cannes, Bâoli.

Pelger a povestit incidentul pe rețelele de socializare. Designerul spune că a fost răpit de două femei și dus într-o parcare, unde a fost bătut crunt și lăsat inconștient pe un deal.

Mai mult, i s-au furat toate bunurile pe care le avea asupra sa.

Bărbatul a fost găsit de o femeie care a chemat ambulanța. Paramedicii l-au dus la spital, unde i s-au acordat îngrijirile medicale necesare.

Citește și: Horațiu Mălăele și-a pierdut mama. Mesajul emoționant al actorului

Azi dimineață, la ora 9AM, după o seară petrecută în club, ceva inimaginabil s-a întâmplat. Știu că poate nu e de interes pentru voi, pentru Facebook sau Instagram, dar sunt atât de speriat și scriind poate pot trece mai ușor peste acest teribilă întâmplare petrecută la Cannes! Două femei au sărit dintr-o mașină, m-au tras în ea și au condus până într-o parcare…m-au bătut cu picioarele până m-au lăsat inconștient și m-au aruncat pe un deal, doar cu pantalonii pe mine! Mi-au furat tot, dar nu asta e ideea! Voi rămâne cu această imagine și voi fi speriat!”, a povestit românul pe Facebook.

După ce am fost găsit de o femeie, paramedicii au venit, am mers la spital și mi-au fost puse câteva copci în zona capului. Poliția a fost de ajutor și s-a purtat foarte frumos cu mine, la fel și prietenii, care au fost alături de mine. Sunt recunoscător că sunt în viață după această tentativă de omor, iubesc în continuare Cannes-ul și mă voi întoarce aici, dar voi rămâne cu această imagine în minte! Trebuia să scriu aceste rânduri, mă simt eliberat acum și mă simt fericit că trăiesc! Mulțumesc îngerului meu păzitor!”, a încheiat designerul.

Citește și: Aretha Franklin este grav bolnavă. Familia își ia la revedere de la regina muzicii soul

Stepghan Pelger este un designer celebru ce a absolvit Facultatea de Design Vestimentar, dar a urmat studii în afară ţării, la Şcoală de Modă din Viena, unde au fost scoase la concurs 11 locuri, iar el a fost unul dintre cei acceptaţi.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!