Delia, criticată că o copiază pe Miley Cyrus. Ce a răspuns artista

De Mădălina Manole pe
Delia a fost criticată pe conturile de socializare că o copiază pe Miley Cyrus. Artista nu s-a lăsat mai prejos și a venit cu o replică pe măsură.

Delia, în vârstă de 37 de ani, a publicat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare într-o ipostază provocatoare, evidențiindu-și posteriorul. Așa cum era de așteptat, unii fani au apreciat îndrăzneala, în timp ce alții au criticat-o și i-au cerut să rămână Delia și să nu copieze alte vedete. Una dintre fanele sale i-a scris chiar că începe să o copieze pe Miley Cyrus: „Iartă-mă dacă greşesc, dar cred că mi-ar plăcea să fii mai mult Delia Matache şi mai puţin Miley Cyrus. Delia Matache e un artist care scrie, compune, cântă la instrumente muzicale, are o voce care vibrează fix pe corzile inimilor noastre şi mai e şi o femeie al naibii de frumoasă. Miley e un artist / femeie-copil anorexic, ambalat în atât de mult staniol comercial, încât habar nu avem dacă mai respiră sau nu.”

Delia

Delia nu a ignorat comentariul și a simţit nevoia să dea o replică pe măsură: „Sunt tot Delia… şi când sunt în blugi… şi când compun ceva la pian… şi când mănânc o ciorbă de lobodă. Hai să ne calmăm şi să ne focusăm pe lucruri cu adevărat importante.” – a scris artista pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis