DECLARAŢIILE CARE ARUNCĂ ÎN AER TOT CE ŞTIAI despre CUPLUL ENACHE-MARCIUC: „Adrian este acasă, în patul lui conjugal”

De Libertatea.ro pe

Telenovela despărţirilor şi împăcărilor din cuplul Enache-Marciuc pare că nu se mai termină.
După ce iniţial s-a spus că Iuliana şi Adrian s-au despărţit, au apărut zvonuri conform cărora nici nu a fost vorba de aşa ceva. Iar mai nou, o prietenă a familiei Enache susţine că, de fapt, cântăreţul nu este împreună cu prezentatoarea de la TVR 2.

În emisiunea lui, Cătălin Măruţă a făcut vineri un anunţ bombă, conform căruia Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-ar fi căsătorit, la Las Vegas.

Zvonurile au fost însă rapid infirmate de o apropiată a solsitului şi a fostei soţii, Corina, de care acesta a divorţat în 2009.

Femeia susţine că Adrian Enache nu şi-ar fi părăsit în nici un moment familia, pentru Iuliana Marciuc, care, de altfel, nu va deveni niciodată soţia lui.

„Adrian Enache nu a plecat de acasă. El şi Corina dorm împreună, în patul lui conjugal. Pe Iuliana Marciuc nu o va chema Enache niciodată. EI (el si Iuliana) trăiesc în păcat. Eu am vorbit cu Diana, fata lui Adrian Enache, care a spus aşa: „Nu m-am căsătorit cu Iuliana. Ea a venit în SUA fără voia mea şi a trimis poze la ziar, ca să vadă lumea că se înţeleg bine.” Adrian a vorbit cu Diana, fiica lui, şi a spus că nu e nimic adevărat. Au (el si Corina, fosta soţie, n.r.) divorţat datorită presei, pentru că îl urmărea. Familia lui de bază este format din Corina şi Diana. El nu s-a rupt niciodată de ele”, a declarat Aura, o prietenă a familiei Enache, pentru emisiunea „La Măruţă”.
Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica