Dansez pentru tine: Pavel Stratan, Marian Drăgulescu şi Andreea Cristina Preda au părăsit concursul

De Ileana Voicu Ghinea, pe

După ce, săptămâna trecută, Pavel Stratan a fost înlocuit cu Marian Drăgulescu, din cauza unei întinderi musculare, vinerea aceasta trio a fost eliminat din concurs.
Ei au pierdut duelul în faţa cuplului Bianca Drăguşanu – Carol Soldea, care vineri viitoare se va lupta cu echipa formată din Oana Ioniţă – Kovacs Alin Stoica, pentru a merge mai departe.

Pavel Stratan – Andreea Preda

Pavel Stratan este partenerul Andreei Cristina Preda, din Bucureşti, o tânără care vrea să se revanşeze faţă de sora ei. Aceasta şi-a sacrificatcopilăria pentru a avea grijă de Cristina. Totul a fost frumos în viaţa fetelor până când tatăl lora suferit un atac cerebral. Problemele grave de sănătate nu s-au oprit aici, urmând un al doilea şi un al treilea atac cerebral. Doborâtă de atâtea încercări, mama tinerelor şi-a pierdut viaţa. Aflate la o vârstă fragedă, cele două surori au rămas nu doar fără fiinţa cea mai dragă de pe lume, ci şi cu responsabilitatea uriaşă faţă de tatăl lor, care trebuia îngrijit.

Firesc, au început să aibă probleme la şcoală, iar sora Cristinei a fost nevoită să muncească de mica pentru a putea achita datoriile şi a întreţine familia. După opt ani de chinuri, tatăl lor s-a stins, iar Cristina a fost în continuare îngrijită impecabil de sora ei, Alexandra. Ghinionul le-a spulberat echilibrul atunci când firma la care lucra Alexandra a dat faliment. Andreea vrea să o ştie pe sora ei în siguranţă, lipsită de orice griji şi are toată încrederea că alături de coregrafa Căprioara (Georgiana Căiţa) şi de Pavel îşi va vedea visul împlinit la Dansez pentru tine.

Bianca Drăguşanu şi Vasile Soldea

Dansez pentru tine: Pavel Stratan, Marian Drăgulescu şi Andreea Cristina Preda au părăsit concursul

Bianca luptă în această toamnă alături de Vasile Soldea, un tânăr din Oradea care dansează pentru mama lui, Olga. Femeia a dus de când se ştie o viaţă chinuită. După ce a crescut în casă cu un tată violent şi alcoolic, mama luis-a trezit prinsă într-o căsnicie dureroasă.

Până să-l aibă pe Vasile, femeia a pierdut numeroase sarcini şi poate şi acest lucru a determinat-o să lupte cu îndârjire pentru custodia micuţului. Ghinioanele nu s-au oprit însă aici pentru cei doi: când erau pe punctul de a-şi regăsi echilibrul după divorţul solicitant, Olga s-a îmbolnăvit şi nu a mai putut să lucreze. Şansa părea să-i surâdă atunci când un bărbat din Germania i-a propus un trai decent peste hotare, dar mama lui Vasile a ajuns, de fapt, să fie folosită drept paravan în casa în care bărbatul locuieşte alături de iubitul lui.

Ca şi când asta nu ar fi destul de dureros, Olga a devenit în timp un fel de servitoare a lor. Vasile speră ca visul lui de a-şi aduce mama înapoi acasă şi de a-i oferi o viaţă decentă, pe care o merită din plin, se va adeveri la Dansez pentru tine. Bianca Drăguşanu este partenera lui, iar cel care le va ghida paşii şi le va crea coregrafiile este Daniel Dobre.

Oana Ioniţă şi Kovacs Ali Stoica

Dansez pentru tine: Pavel Stratan, Marian Drăgulescu şi Andreea Cristina Preda au părăsit concursul

Oana Ioniţă dansează pentru Kovacs Ali Stoica, din Carei, care vrea să aducă zâmbetul pe chipul părinţilor lui. Aceştia au adăpostit în propria casă un om ce le-a adus numai necazuri. Nu a fost de ajuns că i-a escrocat, sora lui Ali s-a îndrăgostit de acest individ şi chiar şi-a părăsit familia pentru el. Şocaţi de-a dreptul de cele întâmplate, părinţii au început să aibă din ce în ce mai multe probleme: tatăl s-a apucat de băutură, iar mama s-a îmbolnăvit.

Cu stâlpii familiei zdruncinaţi, situaţia financiară a familiei s-a degradat tot mai mult până când. Astfel, constrânşi de împrejurări, părinţii au decis să plece în Spania, la muncă. Însă nici acolo soarta nu le-a surâs, iar acum Ali vrea din tot sufletul să-şi vadă familia la adăpost de orice grijă. Alături de el şi de partenera lui, Oana Ioniţă, este coregraful Istvan (Dragoş Roşu).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!