Dansez pentru Tine, o ediţie cu ghinion: Şi Pavel Stratan a părăsit competiţia

De Sandra S., pe

După ce Monica Davidescu a trecut prin momente de chin când şi-a rupt piciorul în timpul repetiţiilor, acum Pavel Stratan are probleme de sănătate şi a fost nevoit să părăsească Dansez pentru Tine.
Doctorul i-a interzis categoric lui Pavel Stratan să mai continue repetiţiile de dans, având dureri foarte puternice. Totuşi, partenera sa, Andreea Preda, nu va părăsi competiţia, deoarece cântăreţul a avut grijă să-i găsească un înlocuitor. Pavel Stratan i-a propus lui Marian Drăgulescu să-i ţină locul până se va reface, iar sportivul a fost de acord.
Doctorul mi-a interzis categoric să mai particip. […] În ajutor îmi sare chiar Marian Drăgulescu. Am vorbit cu el şi răspunsul lui e unul pozitiv„, a declarat Pavel Stratan.
Săptămâna aceasta va fi destul de încărcată pentru Marian Drăgulescu. Partenera lui Pavel Stratan este condamnată la duel, astfel că va fi nevoit atât să se adapteze Andreei Preda, dar şi să se pregătească din greu pentru dansurile de la duel. Dacă interpretul se va recupera în totalitate, iar Andreea nu va fi eliminată în această etapă, cei doi vor putea participa mai departe împreună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!