Daniel Onoriu, prima apariție publică după ieșirea din spital. Nepotul lui Gabi Luncă nu se poate deplasa singur

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 martie 2022, 16:57

Daniel Onoriu (43 de ani) a postat pe pagina sa de Instgram o fotografie în care se alfa la plimbare, în parc. Aceasta este prima poză de acest gen, după externarea din spital.

Amintim că Daniel, care este nepotul regretatei Gabi Luncă, a fost internat de urgneță în luna decembrie a anului trecut, după ce a făcut o hemoragie severă suferită în urma unei operații de micșorare a stomacului. Pilotul a stat în comă circa 55 de zile. Spre sfârșitul lunii ianuarie, Onoriu s-a trezit din comă și după câteva săptămâni a fost externat din spital și trimis acasă.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, filmat în stare de ebrietate în timp ce și-a dat pantalonii jos în mijlocul străzii

Pe 24 noiembrie, a făcut o intervenție de micșorare de stomac. A ajuns acasă și a căzut din picioare, a văsat sânge. A căzut peste soția lui, care din fericire a avut putere să-l ridice. A pierdut doi litri de sânge. Dacă există unu la sută șanse de supraviețuire noi ne agățăm de ele! Colegii lui motocicliști s- au mobilizat, s-a completat necesarul de sânge încă de la primele ore ale dimineții după ce am dat anunțul. Le mulțumim – preciza Rebeca Onoriu, acum câteva săptămâni.

Acum, că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, Daniel Onoriu a decis să iasă în aer liber. Daniel nu apare singur în fotografia postată pe Intagram, ci însoțit de băieții săi care îl ajută să se deplaseze. Vezi cum arată Daniel Onoriu după extenarea din spital în galeria foto de mai jos.

Daniel Onoriu, prima apariție publică după ieșirea din spital. Nepotul lui Gabi Luncă nu se poate deplasa singur

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!