Daniel Buzdugan și-a făcut testul COVID-19: „Toți cei care v-ați văzut cu mine în ultimele două săptămâni bateți o cruce mare ca pe Caraiman”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 august 2020, 16:01
Daniel Buzdugan a anunțat pe rețelele de socializare că și-a făcut testul COVID-19. Mai în glumă, mai în serios, omul de radio și-a rugat cunoștințele să se roage pentru el. 

Daniel Buzdugan a intrat în vacanță și se pregătește să plece în Grecia, pe insula Creta, locul său favorit pentru concediul de vară, așa cum a declarat de nenumărate ori.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

„Dacă e vară, e #CRETA! Am luat bilete. De avion. Nicio nenorocire nu mă poate opri să visez că mai devreme sau mai târziu voi ajunge din nou în locul acela de pe pământ, pe care îl iubesc enorm! Viitorul este al celor care cred că visele se pot împlini! Și chiar dacă nu voi putea ajunge în vara asta din cauza situației în care ne aflăm eu tot voi fi acolo, cu sufletul!” scria Daniel Buzdugan pe Facebook în urmă cu câteva săptămâni.

Daniel Buzdugan și-a făcut testul COVID-19: „Toți cei care v-ați văzut cu mine în ultimele două săptămâni bateți o cruce mare ca pe Caraiman”

Pentru că autoritățile elene nu permit turiștilor să intre în țara lor fără dovada unui test negativ de COVID-19, omul de radio a mers să se testeze și a împărtășit experiența cu prietenii lui de pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce au pățit românii plecați în vacanță în Grecia fără să se testeze pentru COVID-19

„Un chip livid așteptând testul COVID. Toți cei care v-ați văzut cu mine în ultimele două săptămâni bateți o cruce mare ca pe Caraiman, ca să ies negativ, deși eu sunt un tip pozitiv de fel. Vă pup și vă dau de veste cum stă treaba cu mine: ori la bal, ori la spital. Testul l am făcut la Băneasa în parcare și nu a fost coadă deloc. Este suportabil testul îți bagă un bețișor pe gât și pe nas totul foarte simplu” a transmis Daniel Buzdugan.

În această dimineață, matinalul de la radio Zu, a transmis că testul a ieșit negativ.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!