Dani Oțil a împlinit 40 de ani. Ce coincidență bizară a trăit prezentatorul TV. Nu scapă de imaginea Mihaelei Rădulescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 29 martie 2021, 08:26
Dani Oțil a schimbat prefixul. Îndrăgitul și carismaticul matinal de la Antena 1 a împlinit 40 de ani și cu această ocazie a dat și o petrecere la care au fost invitate persoane importante din lumea mondenă și nu numai.

Dani Oțil se pare că și-a dorit să puncteze cum se cuvine pragul de 40 de ani, prin urmare și-a dedicat o petrecere pe cinste, cu tot tacâmul. Mai mulți artiști, printre care Loredana Groza și Raluka  au susținut un recital de zile mari, ridicând toți oamenii la dans, iar printre invitați s-a aflat și Ștefan Bănică care a contribuit la întreținerea atmosferei spectaculoase. De asemenea, Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, s-a remarcat printr-un mesaj aparte: „La mulți ani, ochi frumoși!”  – i-a transmis aceasta.

Dani Oțil s-a ales nu doar cu urări și cadouri, ci și cu o coincidență remarcabilă care a stârnit un val de reacții, dar și hohote de râs printre internauți. Răzvan Simion i-a transmis urarea sa folosindu-se de coperta unei reviste în care aceștia apar împreună: „La mulți ani, Bătrâne!” – a scris prietenul și colegul său de platou alături de fotografie, însă nu și-a dat seama de detaliul important care apărea pe copertă și anume… Mihaela Rădulescu.

Citește și – Iulia Vântur, criticată dur de internauți: „Vreau să clarific…”

Se pare că imaginea divei îl va urmări toată viața sau, cel puțin asta au remarcat și transmis fanii:  „Wow! Chiar pe aceeași copertă cu Mihaela”, – a punctat unul dintre internauți.

Dani Oțil a împlinit 40 de ani. Ce coincidență bizară a trăit prezentatorul TV. Nu scapă de imaginea Mihaelei Rădulescu

Citește și – Ruby a ajuns la spital. Artista a trecut printr-o operație

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro