Dana Rogoz, dezvăluiri incendiare din viața intimă

De Mădălina Manole, pe
Dana Rogoz a făcut câteva dezvăluiri incendiare din viața intimă care au surprins pe toată lumea. Îndrăgita actriță a fost sinceră, îndrăzneață, dezinhibată și a demonstrat că nu există subiecte tabu pentru ea.

Dana Rogoz, în vârstă de 33 de ani, este căsătorită cu Radu Dragomir, 49 de ani, și au împreună un băiețel pe nume Vlad Luca, în vârstă de 4 ani. Abramburica a fost invitată în emisiunea Love is Fun de pe pagina de Facebook A List Magazine și a vorbit foarte deschis despre preferințele sale sexuale. Întrebată de cei doi moderatori, psihologul Gașpar și Bogdan Nicolai, care a fost cel mai ciudat loc în care a făcut sex, Dana Rogoz s-a destăinuit fără nicio inhibiție: „Nu știu dacă este cazul să spun asta. Am făcut în locuri publice, într-o grădină botanică, dar nu la noi în țară. Mi-a fost teamă că mă vor opri la graniță pentru că am trăit cu senzația că am fost filmată.”

Dana Rogoz, sotul si baietelul

Ei bine, aceasta nu a fost cea mai grea întrebare la care Dana Rogoz a trebuit să răspundă, ci a trebui să clasifice, pe o scală de la 1 la 10, importanța masturbării în viața sa sexuală: „O consider importantă și necesară, dar nu am nevoie de ea atât de des. Pot să-mi satisfac și altfel nevoile.” – a răspuns fără să stea mult pe gânduri îndrăgita actriță.

Dana Rogoz

Dana Rogoz a glumit în timpul emisiunii spunând că mitul Ambramburicii se va dizolva după aceste răspunsuri, însă a continuat și a povestit o etapă foarte haioasă din adolescența sa: „După 18 ani foarte multă lume îmi făcea cadou jucării sexuale. Erau pe genul: ‘A crescut Abramburica!’. Am primit de toate, de la chiloți comestibili și cătușe cu puf și până la gadgeturi. Aveam o noptieră plină, dar nu pot să zic că le-am accesat… a fost așa o perioadă, dar după mi-a trecut.”

Citește și – Dan Bittman, dezvăluiri de ultimă oră despre femeia care-i este alături de 20 de ani

Citește și – Flavia Mihășan este însărcinată pentru prima dată. Cine este tatăl

Sursă foto: Arhivă Unica, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!