Poze: Dana Nălbaru, vânzătoare pentru o zi

De Unica.ro, pe

După ce a fost spiriduş de Crăciun, Dana Nălbaru, solista trupei Hi-Q, a surprins din nou şi a devenit vânzătoare pentru o zi, în folosul copiilor din familiile sărace.
Astazi, cantareata si-a luat in serios rolul de vanzatoare la “Primavara Copiilor”, o expozitie cu vanzare de produse handmade, organizata de  Asociatia “Ana si Copiii”.

A fost distractiv si util sa pot vinde alaturi de copii produsele realizate de manutele lor. Sunt fericita ca pot fi parte dintr-un proiect atat de frumos, cum este Asociatia “Ana si Copiii” si ca pot ajuta  copiii care vin in cadrul acestuia sa aiba parte de o viata mai frumoasa si o sansa la un viitor mai bun”, spune Dana Nalbaru.
Dana este un prieten special, care iese cu multa dragoste din zona proprie de confort pentru a fi de folos celor ce au nevoie de ea. Ii multumim, in numele tuturor copiilor, pentru sprijinul acordat. “, spune Mihaela Voivozeanu, Presedintele Asociatiei “Ana si Copiii”.

Obiectele vandute au fost create de catre copii, impreuna cu voluntari, absolventi ai Facultatii de Arte, iar fondurile stranse vor fi folosite pentru a face cumparaturi pentru masa de Paste a celor peste 300 de micuti din familii sarace.

Asociatia “Ana si Copiii” este o organizatie neguvernamentala, apolitica si non-profit, ce sprijina peste 100 de familii cu situatie financiara precara, dar cu multi copii, in scopul de a preveni abandonul familial si scolar. Pentru mai multe detalii, vizitează www.anasicopiii.ro
Daca doresti sa ajuti  copiii de la Asociatia “Ana si Copiii”, o poti face prin donatii in lei:
– Cont Iban: RO25 RZBR 0000 0600 0970 4793 (Raiffeisen Bank – Ag. Amzei)
– http://www.donatiionline.ro/?doneaza=199
dana nalbaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!