Dan Bittman, despre Liliana Ștefan: „Ea a fost echilibrul”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 11:02

Dan Bittman (59 de ani) și Liliana Ștefan (51 de ani) s-au separat în anul 2017. Fostul cuplu nu mai locuiește împreună din 2019. Dan și Liliana au împreună trei fii, Alexandru (23 de ani), Patrick (18 ani) și Mark (15 ani) Bittman. 

Invitat în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar (40 de ani), Dan Bittman a vorbit, printre multe altele, și despre fosta lui parteneră de viață.

Dan Bittman, despre Liliana Ștefan: „Ea a fost echilibrul”

Întrebat ce persoană din viața lui i-a oferit echilibru, solistul a declarat: „Liliana, mama copiilor mei. Ea a fost femeia pentru care am și făcut copiii. Am stat de vorbă și ne-am sfătuit. Am zis să facem un copil și uite, am făcut trei. Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună. Am făcut multe împreună. Ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei nu poți să duci o lucrare atât de mare”.

Dan Bittman, despre Liliana Ștefan: „Ea a fost echilibrul”

„Este o femeie deosebită. Am spus întotdeauna și am să spun întotdeauna. De obicei, după ce se termină ceva, toți încep să vorbească unii despre alții, eu nu. Ea, în continuare, este pilonul educației copiilor mei. Dacă copiii mei sunt astăzi așa cum sunt, sunt datorită educației extraordinare și a răbdării ei, mai ales că eu eram mai tot timpul plecat”, a continuat.

„Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape. Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă”, a mai spus.

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă. Voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea pentru copii”, mai spunea solistul luna trecută, în podcastul „Fără Filtre”, găzduit de Alina Ionescu.

„Asta-i tot! Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele, ca să nu aibă nicio problemă materială. Eu sunt bine, nu am nicio problemă! Însă îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează! Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea! Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine!”, a mai declarat Dan Bittman.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Patrick, fiul mijlociu al lui Dan Bittman, a împlinit 18 ani. Ce chipeș este

Care este legătura dintre Dan Bittman și Laura Stoica

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Artistul a dezvăluit recent

Dan Bittman și Liliana Ștefan nu s-au căsătorit niciodată. „E vorba de un act. Nu este nimic să ne țină. (…) În primul rând, nici ea nu își dorește. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statuăm relația…”, declara Dan Bittman în urmă cu mai mulți ani.

Despre cântăreț s-a spus că ar fi format un cuplu cu artista și actrița Monica Odagiu. „Mulți oameni au spus: «Băi, de ce nu ieșiți să spuneți că nu e adevărat? De ce nu comunicați?». Am zis că nu e o idee bună. (…) Fiecare își face meseria cum poate. Noi, cumva, încercăm să nu intrăm în discuții. Am zis că nu e o idee bună și că nu e necesar și vrem să stăm departe de ele”, spunea Monica Odagiu în octombrie 2020, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

Foto: Captură YouTube; VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!