Cum și-a salvat Alin Oprea fosta soție de închisoare: ”A iertat-o înainte să moară”

De Unica.ro pe
Larisa și Alin Oprea sunt în plin proces de divorț și noi detalii au ieșit la suprafață despre povestea lor de dragoste. După ce Alin a fost acuzat de infidelitate și exclus din familie de către copii și, în plus, că s-ar fi confruntat cu probleme cu alcoolul, acum iată că se dezvăluie și cealaltă față a artistului de la Talisman.

Larisa Uță a fost protagonista unui incident în trafic, aceasta lovind două femei pe trecerea de pietoni, iar Alin a făcut tot posibilul să-și salveze soția de la închisoare: „În seara accidentului, Alin Oprea a fost cel care a depus eforturi supraomenești pentru salvarea vieții doamnei Mihaela.

El a fost cel care a «convins» un renumit profesor-doctor să o opereze de urgență pe victimă și a fost cel care s-a ocupat financiar de toate aspectele. Tot el el a fost cel care a așteptat la ieșirea din sala de operație, cu sufletul la gură, rezultatul operației: viața sau moartea”, – a declarat cealaltă femeie implicată în accidentul provocat de Larisa Oprea pentru cancan.ro.

Din păcate, cu toate că operația a reușit, femeia accidentată s-a stins din viață la un an de zile după lovitură: ”Timp de un an și ceva, Alin a fost cel care venea aproape zilnic în vizită la doamna Nestor, avea grijă să nu-i lipsească nimic, procura tot ce era nevoie din punct de vedere medical dacă spitalul nu avea în dotare – medicamente, saltea specială, chiar și hrană uneori. Un om extraordinar, cu un suflet mare. Doamna Larisa nu a fost văzută niciodată să-și viziteze victima, cu o singură excepție, atunci când a rugat-o pe aceasta în lacrimi, s-o ierte, că are copii și să nu intre în pușcărie.

Cum și-a salvat Alin Oprea fosta soție de închisoare: ”A iertat-o înainte să moară”

Citește și  – Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu, va deveni tătic

Doamna Nestor a iertat-o, mai mult pentru eforturile depuse de Alin, astfel încât pedeapsa pentru doamna Larisa a devenit una cu suspendare și nu cu executare. Fiind o persoană în vârstă, a decedat la ceva timp după accident. A iertat-o pe Larisa înainte să moară, – a mai spus cea de-a doua victimă pentru sursa citată.

Citește și  – Ozana Barabancea și-a dat în judecată fostul soț

Sursă foto: arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro