Cum se simte soția lui Lucian Mîndruță după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 ianuarie 2021, 17:01

Soția lui Lucian Mîndruță, Ioana Mîndruță, s-a vaccinat recent împotriva COVID-19 și a explicat pe rețelele sociale cum se simte acum. Ioana Mîndruță este medic primar specializat în epileptologie generală și evaluare prechirurgicală la Unitatea de Monitorizare a Epilepsiei și Somnului, Laboratorul de Neurofiziologie Clinică din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București și s-a numărat printre cadrele medicale vaccinate împotriva noului coronavirus.

Soția celebrului jurnalist a împărtășit cu prietenii și cunoscuții ei experiența post-vaccinare.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

„La 24 de ore de la vaccinare pot spune ca am avut ceva durere la locul injectării, amorțeală ușoară pe mână, febră moderată în cursul serii. Azi nu mai am aproape nimic, poate un pic de jenă la mișcare în umăr. Toata experiența comparabilă cu orice alte vaccinari anterioare. Rapelul peste 3 săptămâni”, a scris Ioana Mîndruță în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

După apariția mesajului, cunoscuții săi i-au felicitat decizia de a se vaccina: „Tot respectul doamnă doctor!!! Săptămâna viitoare o să ma înscriu și eu pe o listă de așteptare🙂. Multă sănătate vă doresc!!!”, i-a scris cineva Ioanei Mândruță.

Citeşte şi: Lucian Mîndruţă îi atacă dur pe Carmen Tănase și pe Cristi Puiu: „Cine merge la proteste anti-COVID-19 e ca un copil. Vrea să-i dea ‘na-na’ virusului!”

Lucian Mîndruță a ținut să intervină și a postat pe profilul său de Facebook un mesaj legat de cum se simte soția sa după vaccinare: „Dacă tot m-au întrebat mulți care sunt efectele secundare la vaccin, aveți în postarea ei experiența sotiei mele. Eu, ca observator independent pot doar să vă spun că de dimineață m-a certat că e iar e dezordine în bucătărie, deci e bine, n-au modificat-o genetic… :))).”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!