Cum răspunde Florin Ristei valului de remarci rasiste la adresa logodnicei lui, Naomi Hedman

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 mai 2022, 17:23

Florin Ristei (35 de ani) și Naomi Hedman (28 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt logodiți și trăiesc de mai bine un an și jumătate o poveste de dragoste superbă și au planuri mari de viitor. După ce s-au cuplat, Naomi s-a mutat în locuința lui Ristei și pleacă din România doar când are diverse proiecte pe care trebuie să le onoreze, ea fiind model.

Ea s-a mutat aici, are adresă la mine. Are permis de ședere pe 5 ani. A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele. Se face un an de când nu a mai plecat. Bine, a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva, se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună.

Păi, ce vrei?! Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri mari. Dacă faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!” a dezvăluit Florin Ristei, în urmă cu câteva luni.

Citeşte şi: Cum se înțelege Naomi Hedman cu părinții lui Florin Ristei. „Taică-meu nu știe o iotă engleză”

Citeşte şi: Emily Burghelea, surpriză de proporții din partea soțului: „Nu aș fi crezut! Mi se pare incredibil!”

Citeşte şi: Alina Sorescu, val de mesaje de susținere după anunțul divorțului

Citeşte şi: Irina Fodor, momente de panică în vacanță, după ce soțul ei a făcut o criză de astm: „Abia mai respira”

Florin a vorbit recent, într-un interviu acordat publicației OK!Magazine, despre ce s-a schimbat în viața lui și a logodnicei ei de când sunt un cuplu. Cântărețul spune că pentru Naomi, acomodarea în România a fost o etapă mai dificilă de depășit, având în vedere că ea vine din Londra, unde stilul de viață, oamenii și principiile sunt diferite.

Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. Dar ieşim în câteva locuri,  şi-a făcut câteva cunoştinţe, iar grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat – a precizat Ristei.

Una dintre cele mai mari probleme de care Naomi s-a lovit de când locuiește în țara noastră este rasismul. Florin Ristei spune că lui, personal, îi este uneori dificil să gestioneze situațiile în care iubita lui devine victima valurilor de hate rasist din partea românilor.

Cum răspunde Florin Ristei valului de remarci rasiste la adresa logodnicei lui, Naomi Hedman

Depinde de starea în care mă prinde. Uneori răspund frumos şi încerc să explic cu argumente, alteori răspund uşor mai agresiv. Dar de cele mai multe ori încerc să ignor, pentru că am experimentat asta de prea multe ori, iar dacă le răspunzi, le va plăcea şi se vor simţi băgaţi în seamă – a dezvăluit artistul.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!