Cum arată Uzzi de la B.U.G. Mafia la 40 de ani

De Unica.ro, pe
Adrian Alin Demeter, cunoscut publicului din România drept Uzzi de la B.U.G. Mafia, mai are puțin și împlinește 41 de ani, însă e neschimbat.

Rapperul, care s-a lansat pe scena muzicală underground la vârsta de 15 ani, continuă să aibă o mulțime de fani, ceea ce se poate vedea și pe contul său de Instagram, unde este urmărit de peste 15.000 de oameni.

După 25 de ani de carieră, Uzzi continuă să fie foarte apreciat de fani, iar asta se poate observa ușor din comentariile de la postările sale: „Respect, cel mai șmecher din industrie„, „Pentru mine mereu vei fi pe primul loc„, „Nu te-ai schimbat prea mult” sau „Zeul!„, sunt doar câteva dintre mesajele pe care admiratorii i le-au trimis lui Uzzi pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uzzi (@uzzi_ptm) on

În ciuda popularității pe scena muzicală, Uzzi și-a ținut viața personală departe de ochii lumii și de scandaluri. Știm că rapperul s-a căsătorit în 2016 cu iubita sa, Floriana, însă nu se știu alte detalii despre căsnicia lor.

Uzzi si Floriana sotia lui

Uzzi și Floriana la Starea Civilă, în 2016

B.U.G. Mafia este una dintre cele mai vechi și mai de succes trupe de hip-hop din România. Trupa a fost fondată în anul 1993 de Vlad Irimia (Tataee), alături de Dragoș Vlad Neagu (Caddillac). La scurt timp, trupei i s-a alăturat și Adrian Alin Demeter (Uzzi).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro