Cum arată și cu cine se iubește fiica lui Liviu Dragnea

De Mădălina Manole, pe
În timp ce pe tatăl său îl cunoaște o țară întreagă, fiind președintele PSD și președintele Camerei Deputaților, Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea și a fostei sale soții, Bombonica Prodana, preferă să se țină departe de reflectoare și de lumea mondenă, cu toate că ar avea toate șansele să cucerească showbizz-ul autohton.

Alexandra Dragnea are 22 de ani, fiind cu doar 3 ani mai mică decât actuala iubită a tatălui său, Irina Tănase. Aceasta mai are un frate mai mare, pe Valentin, care, se pare, îl moștenește pe Liviu Dragnea. Acesta a terminat Facultatea de Transporturi, este pasionat de automoibilism fiind deja om de afaceri…de milioane de euro.

Alexandra Dragnea - foto Roxana Enache 2

Alexandra Dragnea, foto Roxana Enache

În prezent, Alexandra Dragnea este studentă la Facultatea de Limbi Străine și este pasionată de călătorii și modă. Aceasta a realizat p ședință foto în care apare în ipostaze incitante, dezgolindu-și, sexy și provocatoare, trupul. De asemenea, Alexandra a apărut în videoclipul iubitului său, videoclip filmat chiar pe domeniul lui Liviu Dragnea din Alexandria.

Somewhere in Milos 🙂 ➡️➡️➡️ https://youtu.be/W2t7PWtOabc

A post shared by Mataev Alex (@mataevalex) on

Dar cine este bărbatul care a cucerit-o pe Alexandra Dragnea? Ei bine, este artist, vine de peste Prut și este cunoscut publicului din România grație faptului că a apărut în emisiunea X Factor, fiind unul dintre finaliști. Este vorba de Alexandru Mațaev, autorul piesei Cu capul în nori.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire care a început în urmă cu aproximativ patru ani și care are toate șansele să ajungă la altar.

Citește și – Cum arată fiica lui Nicolas Sarkozy și a Carlei Bruni la vârsta de 6 ani

Sursă foto: Roxana Enache, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!