Cum arăta Olivia Steer la începutul carierei

De Geo Berciu pe
Olivia Steer este una dintre cele mai carismatice vedete ale micului ecran şi, în acelaşi timp, de o discreţie rar întâlnită. Cu atât mai interesante sunt momentele pe care le dezvăluie despre ea, cum ar fi imaginile de la începutul carierei, pe care le-a publicat zilele trecute pe Facebook.

Olivia Steer nu a făcut un secret din faptul că a fost cucerită de jurnalism încă din timpul facultăţii. După o perioadă în care „şi-a făcut mâna”, lucrând ca şi redactor pentru un cotidian orădean şi corespondent pentru „Evenimentul zilei”, în 2001, s -a mutat la săptămânalul „Bihoreanul” şi a susţinut o pagină de reportaje, sub titlul „Poveştirile Oliviei”. În paralel era corespondent local pentru „Ştirile PRO TV”.

olivia-steer-inceput-cariera 2

Din această perioadă datează şi fotografiile postate pe contul de socializare.

olivia-steer-inceput-cariera 1

Perioada mutării în Bucureşti şi acomodarea în noua postură de prezentatoarea Pro Tv a coincis cu întâlnirea cu cel care avea să-i devină soţ, moment povestit de Olivia Steer într-un interviu pentru Acasă Tv.

olivia-steer-inceput-cariera 3

„M-am intilnit cu Andi in 2002, in Ajunul Craciunului, o intilnire pusa la cale de el impreuna cu un amic comun, fara sa am habar. Ne-am petrecut seara cu amicii nostri, fara sa intuiesc vreo idila. Am plecat apoi la Targu Mures, la sora mea, iar el – in Spania. A revenit cu telefoane si mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar dupa vacanta ne-am revazut. Am trait tot timpul acesta cu impresia ca el e prins intr-o relatie serioasa, cu perspective, asa ca – dupa cum spuneam – nu intrevedeam altceva decat o amicitie placuta. La urmatoarea intalnire, mi-a povestit de el, de fosta relatie, de familia lui, de obiceiuri si hobby-uri, practic s-a asigurat ca aflu tot ce trebuie sa stii despre un om care vrea sa-ti devina apropiat. Am descoperit atunci ca avem multe in comun, ca suntem singuri amandoi si ca ne placeam foarte tare. Tatonarile s-au intins pe cateva luni, pana sa abdicam in fata evidentei: ne placeam prea mult.

olivia-steer-inceput-cariera 4

Eram atat de precauti amandoi sa nu ne pripim, astfel ca ne-am descoperit dragostea cu rabdare si atentie, n-am sarit cu capul inainte intr-o relatie, n-am ars etape. Cand m-a cerut de sotie, eram amandoi – dupa indelungi perioade de instrospectie – edificati: stiam ce vrem, stiam ce facem”, şi-a amintit Olivia Steer, momentul în care l-a cunoscut pe Andi Moisescu, cu care s-a căsătorit în 2004 şi cu care are doi copii minunaţi.

olivia-steer-inceput-cariera 5

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Reacția lui Barack Obama când o gravidă a fost gata să leșine în spatele lui

Reacția lui Barack Obama când o gravidă a fost gata să leșine în spatele lui