Cum arăta Gigi Becali imediat după Revoluție și ce mașină conducea. Bolidul de lux era unic în România

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 15:34

Gigi Becali a început să facă afaceri imediat după Revoluția din ’89 și de îndată ce a făcut primii bani, a început să-i și investească.

Printre primele sale investiții a fost și o mașină de lux, un bolid unic în România acelor vremuri, mai exact un Mercedes 190, de culoare neagră.

Conform cancan.ro, Becali explica la acea vreme faptul că mașina a fost fabricată în cursul anului 1986 și are 155.000 de kilometri la bord. De asemenea, el a precizat că au existat numeroase persoane care au vrut să-i cumpere automobilul, însă nimeni nu ar fi dat ”25.000”, cel mai probabil referindu-se la mărci.

Citește și – ADDA, despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

Citește și – Patrizia Paglieri și iubitul italian s-au despărțit. „E mai bine singură”

Citește și – Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru iubita lui, Daniela

Citește și – Care este numele din buletin al Anamariei Prodan

”În acea perioadă, mai-iunie 1990, conduceam un Mercedes 190. Era una dintre cele mai frumoase mașini din București”, a declarat milionarul pentru România TV. Într-o înregistrare a jurnalistei Lidia Mitchievici, Gigi Becali apare la Palatul Snagov, lăudându-şi maşina străină proaspăt cumpărată.

Gigi Becali este în continuare pasionat de mașini scumpe, de-a lungul anilor colecția sa fiind întregită de mai multe exemplare Mercedes S-Class și chiar un Rolls-Royce Phantom.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!