Cum arată fiica lui Stephen Hawking

De Amelia Matei, pe
Deși medicii i-au dat doar câțiva ani de trăit, Stephen Hawking a ajuns la onorabila vârstă de 75 de ani, a fost căsătorit de două ori și are trei copii.

Deși pe el îl cunoaște întreaga lume, puțini știu cum arată fiica astrofizicianului. Lucy Hawking are 47 de ani și a vorbit recent într-un interviu pentru BBC despre ce înseamnă să fii fiica lui Stephen Hawking.

„Tatăl meu aducea la cină cercetatori in fiecare seară care discutau tot felul de subiecte extraordinare. Puteai să îl întrebi orice pentru că sigur primeai un răspuns. Era petrecerea de opt ani a fiului meu cand un baietel l-a întrebat ce se întamplă cu el dacă ajunge într-o gaură neagră. Așteptam cu nerăbdare răspunsul lui. Tata a răspuns: te vei transforma in spaghetti. Toți copiii au fost uimiți de răspunsul lui și s-au distrat copios”, a povestit ea.

Lucy este fiica lui Hawking rezultată din mariajul lui cu Jane Wild, de care a divorțat în anul 1995, după 26 de ani de căsnicie. El s-a căsătorit apoi cu asistenta medicală care îl îngrijea, Elaine Mason. Mai târziu, au apărut însă zvonuri potrivit cărora Mason îl abuza pe Hawking, deoarece el cerea frecvent tratament pentru tăieturi şi vânătăi inexplicabile.

Cum arată fiica lui Stephen Hawking

Fiica lui Hawking a fost una dintre persoanele care au raportat bănuielile ei poliţiei, însă Hawking a refuzat să coopereze iar poliţia a abandonat cercetările.

Suferind de scleroză laterală amiotrofică, o maladie paralizantă cu care a fost diagnosticat când avea doar 21 de ani, fizicianul se deplasează într-un scaun cu rotile și comunică prin intermediul unui computer și al unui sintetizator vocal.

După diagnostic, medicii i-au spus că mai are doar câțiva ani de trăit, însă Stephen hawking a reușit să supraviețuiască peste 40 de ani și a devenit un om de știință cunoscut la nivel internațional.

Descoperă, în galeria foto de mai sus, cum arată fiica lui Stephen Hawking!

Foto – Hepta, Northfoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!