Cum arată băiatul cuplului Doina și Ion Aldea Teodorovici

De Unica.ro pe
Pe 30 octombrie 1992, dispariția subită a soților Doina și Ion Aldea Teodorovici a îndoliat o țară întreagă. Moartea celor doi artiști basarabeni, într-un accident rutier foarte controversat, a lăsat multă durere în sufletele fanilor. Doina și Ion Aldea Teodorovici aveau atunci doar 34 și 38 de ani și au lăsat în urmă un copil orfan de numai 10 ani, Cristofor.

Copilul soților Doina și Ion Aldea Teodorovici, Cristofor, le duce moștenirea artistică mai departe

Despre Cristofor nu s-au știut niciodată prea multe… Copilul a rămas în grija rudelor apropiate, dar a știut încă de la acea vreme că avea să urmeze aceeași carieră ca și părinții lui. Fiind singurul copil la părinți, Cristofor a vrut să ducă mai departe moștenirea artistică a părinților săi.

Într-un interviu acordat în 2012, Cristofor a mărturisit că a încercat dintotdeauna să privească cu optimism viața – „Bunicii sunt cei care mi-au fost alături (…) Părinţii mei mi-au lăsat o moştenire impresionantă şi, dacă aşa s-a întâmplat, înseamnă că aşa a vrut Dumnezeu, ca ei să plece mai devreme de pe pământ (…) Am primit o mare doză de inspiraţie de la muzica părinţilor mei. Muzica lor îmi ajută în fiecare clipă, în fiecare zi”, a declarat tânărul pentru zgd.ro

Acum, la 35 de ani, Cristofor Aldea Teodorovici are propria orchestră, cântă atât în România, cât și în Moldova, sau în străinătate, și seamănă perfect cu tatăl lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Dorian Popa a recunoscut adevărul despre relația dintre el și Alina Eremia

Dorian Popa a recunoscut adevărul despre relația dintre el și Alina Eremia