Cum arată azi Cătălin Josan, câștigătorul „Megastar”

De Mădălina Manole, pe
Cătălin Josan s-a făcut remarcat odată cu participarea la emisiunea de talente "Megastar", difuzată pe Prima TV, în anul 2006, unde a și câștigat marele premiu. Ei bine, de atunci au trecut 13 ani, iar adolescentul de odinioară s-a transformat într-un adevărat bărbat.

Cătălin Josan, care în martie va împlini 32 de ani, este originar din Republica Moldova, însă, din păcate, nu a reușit să atingă succesul muzical în România și s-a întors pe plaiurile natale pentru a face carieră. Și a reușit.

Catalin Josan

După ce a încercat să se impună pe piaţa muzicală din România cu piese precum „Vrei, nu vrei (eşti doar a mea)”, ”Veronica Demonica”, ”Big Brown Eyes”, la care a colaborat cu Maria Marinescu, Cătălin Josan a devenit un artist foarte apreciat peste Prut.

Catalin Josan

Cătălin Josan și-a încercat norocul de două ori și la Eurovision, însă fără succes, dar a reușit performanța de a-și lansa albume în țări străine, muzica lui fiind extrem de apreciată în Franța, Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Luxemburg, Spania, Elveția, Cehia, Polonia și Monaco.

Sursă foto: Instagram, captură video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!