Cum arată Antonia la 5 luni de când a născut cel de-al treilea copil

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 16:29
La 28 de ani, după trei sarcini, Antonia arată impecabil! Chiar dacă nu a avut niciodată probleme cu greutatea, cântăreața are o siluetă de invidiat chiar și acum, la 5 luni de la nașterea celui de-al treilea copil.

Antonia, o mămică super sexy

Cântăreața a postat azi pe contul său de Instagram o fotografie super sexy, însoțită de următorul mesaj – “Principala mea motivație pentru a mă menține în formă este bărbatul meu; dar mă motivează și faptul că am trei copii și încă arăt bine. Trebuie să recunosc că cea de-a treia sarcină m-a făcut mai leneșă, dar având în vedere că am în casă un bărbat care arată ca un model de fitness, nu am nicio scuză! Poate că unii dintre voi o să spuneți că această poză e vulgară sau prea sexy, dar pentru mine e motivațională – Asta sunt eu după 5 luni de la ultima naștere și știu că pot reuși să ajung oriunde îmi doresc, iar Alex mă va ajuta!”.

Iată și fotografia:

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Poza a fost apreciată de aproape 20.000 de oameni, în doar două ore, iar majoritatea celor care i-au lăsat comentarii au făcut-o într-un mod pozitiv, complimentând-o pentru felul în care arată.

Antonia are trei copii – pe Maya (6), din prima ei căsnicie, cu Vicenzo Castellano, și doi băieți, Dominic (3) și Achim (5 luni), împreună cu partenerul ei actual, Alex Velea.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Foto: arhiva Unica, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!