Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea aniversează 2 ani de la cununia religioasă. Cum a fost cerută Adelina

De Adelina Duinea, pe

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea aniversează pe 20 iulie 2021 doi ani de la cununia lor religioasă. Perechea s-a căsătorit civil pe 3 iulie 2019. Adelina și Virgil au împreună o fiică, Zenaida Maria, care va împlini 3 ani pe 3 august 2021.

„Ne cunoșteam de dinainte să formăm un cuplu. Am stat de vorbă în jur de jumătate de an, până când am simțit că ne-am îndrăgostit reciproc, iar din acel punct totul a decurs natural”, mărturisea Adelina în mai 2018, pentru VIVA!.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea aniversează 2 ani de la cununia religioasă. Cum a fost cerută Adelina

„După jumătate de an în care zilnic stăteam de vorbă ore întregi la telefon, el spune că am fost foarte greu de cucerit, iar eu spun că are nervii foarte tari. Recunosc că prind foarte greu încredere în oameni și asta mă face să fiu foarte sceptică în ceea ce-i privește.

Adelina Pestrițu și Virgil ȘtebleaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Am nevoie de timp pentru a vedea și a simți că nu există și alte scopuri ascunse, iar în ceea ce-l privește pe Virgil, pot spune un lucru, cu cât îl cunoșteam mai bine, cu atât mă linișteam mai mult”, a mai spus Adelina atunci.

„Într-o zi mai spre seară, stăteam noi așa și îl aud: «Auzi, ia, ia ceva pe tine și hai să ne plimbăm. Vreau să mergem până la mare». Am zis să ne plimbăm pe plajă. L-am văzut că se pune în genunchi, a scos inelul și îl văd că se împleticește repede: «Vrei să fii soția mea?».

Mai aveam puțin și îl întrebam ce a zis. Vizibil emoționată, am avut o criză de râs de fericire. L-am ajutat să îmi pună inelul și i-am dat răspunsul mult așteptat: «DA»”, mărturisea Adelina în mediul online, în februarie 2018.

Citește și:

Ce părere are Adelina Pestrițu despre Ștefania, logodnica lui Speak

Adelina Pestrițu a publicat primele imagini din camera fiicei sale: „Completează starea noastră zilnică de bună dispoziție”

Familia Adelinei Pestrițu se mărește: „A venit în viața mea după o pierdere”

Perechea își dorește al doilea copil

Despre al doilea copil, Adelina spunea anul trecut pentru OK! Magazine: „Noi ne dorim, dar se lasă așteptat. Credem că vrea să ne surprindă într-o zi, când ne așteptăm mai puțin. Momentan, nu avem nicio veste nouă pentru voi. Când apar cele două liniuțe, veți ști cu siguranță, pentru că este o veste atât de îmbucurătoare, pe care nu o s-o ținem secret”.

Vrea Adelina Pestrițu să revină pe micul ecran? „Sinceră să fiu..”

Întrebată pe Instagram dacă își dorește să revină în televiziune, Adelina a mărturisit: „Am avut multe propuneri în acest sens și, sinceră să fiu, nu m-aș întoarce oricum, ci doar făcând parte dintr-un proiect de entertainment de calitate. Ceea ce fac acum îmi ocupă foarte mult timp”.

Despre cariera în mediul online, fosta prezentatoare TV a adăugat: „E greu, e obositor, e solicitant, e uneori frustrant, pentru că unii te fac să crezi că nu ești suficient și că nu faci suficient, dar este și foarte frumos. Sunt multe părți frumoase. (…)

Dacă nu aș fi mulțumită cu ceea ce fac, cu siguranță nu aș fi aici. Pentru că nu sunt genul de om care să se mintă singur. Trebuie să-mi placă cu adevărat ceea ce fac, ca să fac cu drag”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!