Cucu de la Noaptea Târziu, marcat de această dramă din copilărie. „A vrut să mă omoare”

De Unica.ro, pe

Invitat în podcastul „Roxana te dezbracă de secrete”, găzduit de Roxana Nemeș, Cucu (Horațiu Cuc) de la Noaptea Târziu a vorbit, printre multe altele, și despre copilăria lui marcată de o dramă. Solistul susține că a fost împins pe scări de propria bunică.

Cucu de la Noaptea Târziu, marcat de această dramă din copilărie. „A vrut să mă omoare”

„Am avut o perioadă în care am vrut să fac pasul ăla… să iau cuțitul și să zic: «End of life (n.red.: sfârșitul vieții)». Cu veselia asta ascunzi multe. În momentul de față n-aș face asta niciodată”, a declarat Cucu, în podcastul „Roxana te dezbracă de secrete”.

Cucu de la Noaptea Târziu, marcat de această dramă din copilărie. „A vrut să mă omoare”

„Bunica mă ura, la doi ani a vrut să scape de mine. M-a împins pe scări și a vrut să mă omoare. Am și aici o chestie, în cap”, a mai spus tânărul, potrivit WOWbiz. Podcastul integral va fi postat pe YouTube pe 12 ianuarie 2022.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Mantea, declarații în lacrimi despre afecțiunea de care suferă: „Iau pastile în fiecare zi”

Ce diferență de vârstă este între Marisa Paloma și logodnicul ei. Perechea are împreună o fetiță

Cristina Cioran și fiica ei, Crăciun petrecut în spital: „Te gândești doar că vrei să fie copilul bine”

Horațiu Cuc este originar din satul Topa de Criș, județul Bihor. Cucu a urmat Facultatea de Litere, secția Limbi Străine. Tânărul a devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani, odată ce proiectul Noaptea Târziu a luat amploare.

„La început a fost destul de urât, am avut 7 like-uri și 7 dislike-uri. Ne-am pus să dormim și am zis că îl ștergem mâine, că ne facem de râs, dar când ne-am trezit am început să primim mesaje și am zis că o să continuăm cu Noaptea Târziu”, declara Cucu în trecut.

În primăvara anului 2021, Cucu a participat în sezonul 2 Survivor România. „Sunt obișnuit să trăiesc în natură încă de când eram copil. Știu să mă descurc în medii naturale. Sunt slab, sunt rapid și cred că am social skills. La final o să mă descurc foarte bine. O să-mi fie dor de oamenii de acasă și va fi greu să mă acomodez cu traseele”, declara tânărul în mai 2021.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!