Cu ce simptome se confruntă Andreea Bănică. „Nu știu ce se întâmplă și cum pot remedia”

De Unica.ro, pe

De curând, în mediul online, Andreea Bănică (43 de ani) a dezvăluit că se confruntă cu un simptom pe care nu știe cum să-l remedieze. Solista este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Sofia (11 ani) și, respectiv, Noah (5 ani). Artista și soțul ei, managerul Lucian Mitrea, sunt căsătoriți din anul 2008.

Cu ce simptome se confruntă Andreea Bănică. „Nu știu ce se întâmplă și cum pot remedia”

„Mi se întâmplă ceva dubios. Sunt mega tristă. Nu mai suport parfumurile, mirosurile. Am intrat acum într-un magazin de cosmetice și am ieșit subit. Nu știu ce se întâmplă și cum pot remedia această problemă. Mi se face rău subit. Dacă aveți vreo idee despre ceea ce pățesc, vă rog să îmi spuneți ce se întâmplă. Nu mai pot să mă dau cu parfum, cu creme cu parfum, nimic”, a explicat Andreea Bănică în mediul online.

Prima bănuială a fanilor ei a fost că ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil.

„Câte mesaje mi-ați trimis în care mi-ați zis că aș putea să fiu însărcinată. Nu sunt însărcinată, am spus. Nu există așa ceva. Exclus sarcină!”, a mai declarat artista.

„Nu o să mai fiu însărcinată de acum înainte pentru că nu mai este cazul, este mult, mult prea târziu. Am decis împreună cu Lucian să nu mai fac un alt bebe. Avem doi și ne este suficient. Îi iubim enorm și vrem să avem grijă de ei cum trebuie”, a mai spus.

„Am rămas acum 2 ani și jumătate fără bonă. Atunci totul era zen, era liniște când era bona. După ce a plecat, s-a închis la pâine, nu știam ce să mai fac. Am mai încercat trei bone, dar n-a fost să fie, iar Lucian a zis gata, să ne ocupăm noi”, mai mărturisea artista în septembrie 2021, în emisiunea „La Măruță”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Bănică s-a fotografiat fără machiaj. Imaginea a atras numeroase reacții

Andreea Bănică

Cum și-a câștigat Andreea Bănică primii bani. „Aveam talent la…”

Cine iubește mai mult, Andreea Bănică sau soțul ei? A trecut perechea testul relației?

„El este unul dintre cei mai implicați tați pe care i-am văzut vreodată. Uneori chiar îl cert că este prea implicat. Îl rog frumos să-l mai lase pe Noah și cu mine, pentru că uită că mai are mamă. Sofia a crescut, este independentă, merge cu metroul singură la școală, ea a luat decizia asta, și atunci Lucian e mereu cu Noah”, a continuat.

„E o bucurie și ador iubirea asta a lor și apropierea aceasta între copil și părinte, care este foarte importantă, însă uneori îi spun că mai avem nevoie să ieșim și noi amândoi la un restaurant, să bem o cafea…”, a adăugat.

„Părintele are și el nevoie timp singur cu celălalt părinte să poată să se încarce cu energie. Vreau să fiu și eu uneori cu bărbatul meu, cu soțul meu, liniștiți pe canapea, noi doi și atât. Noi nu ne mai întâlneam, nu se mai putea. Știi unde ne întâlneam? Pe scări, la un moment dat”, a mai spus.

„Am avut o discuție serioasă și constructivă. Suntem de atâția ani împreună și simțeam că nu mă mai regăsesc când dormeam singură. Noi facem cu rândul, ori doarme el cu Noah, ori eu. Nu mă mai regăseam, dormeam cu două pături, era patul rece, nu mai simțeam căldura lui. Multe cupluri pot ajunge la divorț foarte rapid (n.red.: din acest motiv)”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!