Cristina Joia, primele imagini fără mască după operațiile la nas

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Cristina Joia, designer al echipei Visuri la Cheie, a publicat prima imagine fără mască după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale la nas. La sfârșitul anului trecut, Cristina a fost atacată într-un supermarket de către o femeie. În urma agresiunii, Cristinei i-a fost spart nasul, ulterior fiind operată.

Cristina Joia, primele imagini fără mască după operațiile la nas

„Știu că sunt puțin „pirată” (așa mi-a zis un puști și mi s-a părut super funny). Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat și să revin la energia bună de altădată alături de oameni dragi!”, a scris Cristina Joia pe Facebook. Fotografiile le puteți găsi în GALERIA FOTO de mai jos!

Parcarea supermarketului în care Cristina a fost agresată fusese blocată de agresoarea ei. „Am ridicat un ștergător. Pe camere se poate vedea. Am ridicat un ștergător cu grijă, nu l-am rupt așa cum a declarat doamna respectivă inițial.

Cristina Joia, primele imagini fără mască după operațiile la nas

Apoi ea ieșea din magazin, a văzut că eu i-am ridicat ștergătorul și a început să-mi adreseze injurii”, mărturisea Cristina în decembrie, în emisiunea Vorbește Lumea. Ulterior, Cristina a intrat în magazin. În timp ce se afla la zona de legume și fructe, „după 6-7 minute”, agresoarea „a apărut de nicăieri”.

Cristina Joia: „Efectiv oamenii continuau să-și facă cumpărăturile”

„M-a pocnit atât de rău încât am căzut și m-am dus vreo 2 metri. M-a înjurat din nou: «Îți arăt eu cine e șmecheră, fă», tot felul de. Eu am avut în trecut niște probleme medicale.

Văzând că am o hemoragie foarte puternică, am realizat că s-ar putea să leșin. Vedeam că nimeni nu are nicio reacție și că trebuia să sun eu la 112 pentru că altfel în curând leșinam și acolo rămâneam.

Am sunat, apoi paznicul cred că a sunat la poliție, pentru că a apărut și poliția în același timp cu SMURD-ul. M-am ridicat din magazin și m-am dus pe bancă. (…) În ambulanță m-au pus pe spate, am avut două măști, pentru că prima era plină cu sânge.

Mi-au legat mâinile și la un moment dat simțeam că mă sufoc. (…) Am ajuns foarte repede la spital doar că acolo era haos. (…) Acolo jos pe pardoseală m-am simțit neputincioasă.

Efectiv oamenii continuau să-și facă cumpărăturile. (…) Prima oară am simțit o furie. Dacă era un copil, o doamnă bolnavă cu inima? Apoi m-am gândit că dacă nu ai toate datele e ușor să judeci. Poate s-au speriat, poate s-au șocat. M-a întrebat domnul de lângă dacă o cunoșteam”, a adăugat atunci.

Face parte din echipa emisiunii Visuri la Cheie din anul 2018

Cristina Joia s-a alăturat echipei Visuri la Cheie în urmă cu doi ani. „Este un proiect unic, care îmbină altruismul, dragostea pentru oameni, cu partea de design și cu creativitatea.

Visuri la Cheie este un carusel de emoție, povești incredibile, dinamism și speranță. Întotdeauna mi-am dorit să pot lăsa în urmă ceva notabil, care să rezoneze în sufletul cât mai multor oameni.

Visuri la Cheie mi-a oferit această șansă și este minunat că, într-un timp atât de scurt, casele și viețile familiilor la care ajungem se schimbă fundamental”, mărturisea Cristina în septembrie 2018, pentru A list Magazine.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!