Cristina Dochianu, fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1, mamă pentru a patra oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 iunie 2022, 11:54

Cristina Dochianu (38 de ani) a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 a născut o fetiță. Cristina a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu micuța Maria-Evelin. Cristina mai are cu soțul său, omul de afaceri Cristian Fogarassy, trei copii – Yvonne (7 ani), Anais (5 ani) și Nicholas (3 ani). Cristina și soțul său s-au cunoscut în 2013, iar după șase luni de relație s-au căsătorit în 2013, în Orșova, orașul natal al jurnalistei.

Fosta vedetă de la Antena 1 s-a retras din televiziune în 2016, după nașterea primului copil, pentru a-și dedica viața familiei. După renunțarea la cariera din televiziune, Cristina Dochianu a devenit foarte discretă cu viața personală. Jurnalista a avut, cu trei ani înainte de căsătorie, în 2010, o relație cu Radu Cernăuțean, membru al trupei Crush. Soțul ei, Cristian Fogarassy a mai fost căsătorit înainte să o cunoască pe Cristina, el divorțând în 2012.

Citeşte şi: Cum arată cel mai sexy date pentru Gina Chirilă și Bogdan Vlădău? „Pe un vas pe Sena, undeva în Paris”

Citeşte şi: Lili Sandu, despre cum s-a schimbat relația dintre ea și Silviu Țolu după ce au devenit părinți: „Nu mai eram noi”

Citeşte şi: Nouă decizie în procesul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cu cine vor rămâne fiicele fostului cuplu

Citeşte şi: Jennifer Lopez, declarație de dragoste emoționantă pentru Ben Affleck: „Mă simt binecuvântată”

Cristina Dochianu a prezentat timp de mai mulți ani buletinul știrilor sportive de la Antena 1. Ea a făcut parte și din Comisia de Rating a Centrului Național al Cinematografiei. După încheierea contractului cu Antena 1, a semnat cu Prima TV, unde a prezentat știrile sportive de la ora 18.00.

Cristina Dochianu, fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1, mamă pentru a patra oară

În 2014, jurnalista a fost implicată în scandalul legat de interzicerea difuzării în cinematografe a filmului “Nymphomaniac”. Acest lucru a atras un val de reacții negative la adresa ei din partea mai multor persoane care i-au reproșat că s-a afișat deranjată de scenele erotice din film în condițiile în care cu câțiva ani în urmă ea a pozat în revista pentru adulți „Playboy”.

Foto – Instagram / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!