Cristina Bălan ex-Impact este însărcinată! Ce nume deosebit a ales solista deja pentru bebeluș

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 16:09

Cristina Bălan este mama a doi fii gemeni, Toma și Matei, care au sindromul Down.

„Deși sunt gemeni, unul are o fire, celălalt, alta. Matei e cu inițiativa, Toma îl urmează. Matei e mai șucar, Toma e blândețea întruchipată. De exemplu, Matei e mai puțin răbdător decât Toma. Și tot așa. Fiecare cu personalitatea lui. (…) Amândoi adoră apa și nu ratează nicio ocazie de bălăceală”, spunea artista în octombrie 2019, pentru superbebe.ro.

Cristina Bălan ex-Impact este însărcinată! Ce nume deosebit a ales solista deja pentru bebeluș

Recent, în mediul online, solista a anunțat că familia ei se va mări în doar câteva luni.

„Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia ♥️ Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar 🙏🏼”, a scris cântăreața pe Facebook.

Prenumele Nadeea are origini arabe și rusești, fiind un derivat al numelui Nadia, care simbolizează speranță, delicatețe și fragilitate.

Cristina Bălan soț copii gemeniIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 11)

Cum s-au cunoscut Cristina Bălan și soțul ei?

Timp de 12 ani, între Cristina și soțul ei, Gabriel Bălan, a existat doar o frumoasă prietenie. Perechea s-a cunoscut prin intermediul jobului, Cristina fiind solista trupei Impact, iar Gabriel managerul acesteia. Cei doi au devenit părinți în anul 2013.

„Noi ne-am întâlnit întâia dată prin 2001. Vreo doi ani nu ne-am prea intersectat decât foarte rar. Dar din 2003, 2004, am început să și lucrăm împreună. De-atunci am fost scai unul de altul. N-a mai scăpat de mine, nici eu de ea”, a spus Gabriel, în emisiunea „Vorbește lumea”. 

„Încă de pe atunci eram foarte apropiați. Am simțit că pot să mă bazez pe el. (…) Eu nu m-am prea deschis față de mulți oameni”, a spus Cristina. „Am ajuns să devenim părinți și să mi se confirme acel sentiment și instinct avut încă de atunci, că este un om pe care mă pot baza”, a adăugat.

Trecând de la prietenie la relație, perechea a fost stângace la început.

„A fost o adaptare așa, dar a venit totul natural. În momentul în care am luat decizia să depășim granița, a fost all-in. Nu pentru o săptămână, două. (…) În 12 ani am fost puși în tot felul de situații, și plăcute și mai puțin plăcute, astfel încât să ne știm limitele destul de bine”, a mai spus Gabriel.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!